Preskoči na glavno vsebino

Ziaja

O blagovni znamki Ziaja

Jasno in iskreno sporočilo od samega začetka – poljska kozmetika Ziaja svojim strankam že od leta 1989 prinaša visokokakovostne, hkrati pa dostopne izdelke za nego obraza, las in telesa. 

Znamko Ziaja sta ustanovila lekarnarja Aleksandra in Zenon Ziaja v Gdansku. Zenon Ziaja je delal v lekarni, v prostem času pa je preizkušal lastne recepture za izdelavo mazil. Potem se je rodila ideja o lastnem podjetju. In ker sta navdušenje in odločnost trajala, sta se zakonca odločila, da bosta izdelovala lastno kozmetiko, ki vsebuje sestavine naravnega izvora. 

Čisto prvi izdelek je bila olivna krema, ki se z velikim uspehom prodaja še danes. Kozmetika Ziaja zagotavlja obrazu, koži in lasem intenzivno nego ter hranjenje, in to po zaslugi inovativnih receptur z vsebnostjo kozjega mleka, kakavovega masla ali divje vrtnice. Preizkusite na primer kremasto milo za prhanje Ziaja Goat's Milk ali nežni gel za intimno higieno Ziaja Intimate Creamy Wash.

V torbici vam zagotovo ne sme manjkati krema za roke Ziaja Natural Olive, ki obremenjeno kožo kadarkoli čez dan popolnoma obnovi. Koža vašega telesa bo zagotovo cenila vlažilno kremo za telo Ziaja Baltic Home Spa Wellness. Vašo kožo pa popolnoma očisti in prijetno osveži tonik za obraz s hialuronsko kislino Ziaja Acai Berry. 

celotno besedilo skrij besedilo