Preskoči na glavno vsebino

L'Oréal Professionnel

L'Oréal Professionnel

Narekuje trende na področju lasne umetnosti, sodeluje z najboljšimi umetniškimi frizerji z vsega sveta, najdete jo v zaodrju modnih revij v Parizu, New Yorku, Londonu in Milanu. Gre za L'Oréal Professionnel, vodilno profesionalno blagovno znamko lasne kozmetike s francoskim DNK-jem.

Zgodovina blagovne znamke L'Oréal Professionnel sega vse do leta 1909, ko je francoski kemik Eugène Schueller iznašel prvo blago barvo in ustanovil družbo, ki zdaj prinaša dotik Pariza celemu svetu. Od leta 2012 je L'Oréal Professionnel uradni partner pariškega Fashion Weeka in že dolga leta je nepogrešljiv na modnih brveh. Znanstveniki v laboratorijih L’Oréal neprestano delajo na prelomnih tehnologijah in novih ekskluzivnih storitvah, zaradi katerih je blagovna znamka vedno korak pred drugimi.

V široki ponudbi lasne kozmetike L'Oréal Professionnel najdete šampon L’Oréal Professionnel prav po meri svojih las, profesionalne izdelke za styling, globinska hranila za poškodovane lase, pa tudi naravno nego L'Oréal Professionnel Source Essentielle. 

Privoščite svojim lasem nego izdelkov L'Oréal Professionnel, ki so prva izbira frizerjev z vsega sveta.

celotno besedilo skrij besedilo