Brivniki z britvicami in brivniki za enkratno uporabo

Najbolj prodajani

Obrijte se hitro, enostavno in natančno. Na notino.si boste našli najboljše brivnike z britvicami, brivnike z zamenljivimi britvicami in brivnike za enkratno uporabo od Gillette, Wilkinson Sword, Captain Fawcett in drugih preverjenih blagovnih znamk.

Kateri ročni brivnik za moške izbrati?

  • Brivniki za enkratno uporabo: Brivnike za enkratno uporabo bodo cenili gospodje, ki se brijejo le izjemoma in ne želijo zapravljati denarja za brivnik in nadomestne britvice. Brivniki za moške so lahki, priročni in ne zahtevajo nobenega vzdrževanja.
  • Klasični brivnik z britvicami: Kovinski brivnik z britvicami uporabljajte skupaj s peno za britje. Obrije vas zares natančno in gladko. Bolj kakovostni brivniki celo odstranjujejo odmrle kožne celice! Ena britvica je primerna za 5 do 7 britij.
  • Brivnik z zamenljivimi britvicami: Brivnik za moške z nadomestnimi britvicami ima praktičen dizajn in po zaslugi vrtljive glave varno obrije tudi na tveganih mestih. Brivnik vam lahko zdrži tudi leta, glavo pa je treba zamenjati že po nekaj tednih.

Kako brado pravilno obriti v 4 korakih

  1. Obraz navlažite s toplo vodo in nanesite milo, peno ali gel za britje. Ročni brivnik bo po koži lažje drsel.
  2. Brijte se z rahlimi, nežnimi potezami. Začnite z občutljivimi mesti, vratom, brado, šele nato brijte lica in brke.
  3. Britvice brivnika sproti spirajte, če je treba, pa ponovno nanesite pripravek za britje.
  4. Na gladko obrit in umit obraz nanesite vlažilno kremo ali vodo po britju.

Vas niso pritegnili ne moški brivnik z britvicami in ne brivniki za enkratno uporabo? Do gladko obritega obraza pridete tudi drugače. Preizkusite električni brivnik, s katerimi se učinkovito znebite brade, ali britev za britje za ljubitelje klasičnega britja.