Wilkinson Sword Premium Collection brivnik + britvice 5 ks

1×
Wilkinson Sword Premium Collection brivnik + britvice 5 ks
Wilkinson Sword Premium Collection brivnik + britvice 5 ks
brivnik + britvice 5 ks
17,50

Koda: SWO01943 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 1. 2. 2021

Opis izdelka Wilkinson Sword Premium Collection

Ste klasik in prisegate na tradicionalne načine britja? Britev s klasičnimi nadomestnimi britvicami Wilkinson Sword Premium Collection v sebi združuje enostavnost, eleganco in zmogljivost. Zato je idealna izbira za moške, ki želijo svoji koži zagotoviti resnično udobje.

Sestavni del paketa je tudi 5 nadomestnih britvic z dvojnim rezilom in posebnim slojem PTFE za minimiziranje trenja ter gladko britje brez napora. Odkrijte popolnoma obrit obraz pravega džentelmena.

Lastnosti:

  • 100% gladko britje po tradicionalni metodi
  • dvojno rezilo zagotavlja izjemno moč
  • zmanjšuje neželeno trenje, pordelost in draženje kože
  • enostaven kovinski dizajn se dobro drži v roki
  • omogoča udobno britje
  • enostavna menjava nadomestnih britvic
  • rezila 47 mm iz nerjavečega jekla s slojem PTFE

Kako uporabljati:
Na navlažen obraz nanesite pripravek za britje in enakomerno razmažite. Nato obraz s pomočjo nežnih potez britve obrijte.

O blagovni znamki Wilkinson Sword

Začetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

Recenzija Wilkinson Sword Premium Collection1