Preskoči na glavno vsebino

Wilkinson Sword

O blagovni znamki Wilkinson Sword

Wilkinson Sword že več kot 100 let skrbi, da britje ne bi bila neprijetna obveznost, temveč prijetno doživetje. Brivski aparati, britvice in brivniki te britanske blagovne znamke predstavljajo prvovrstno kakovost brez kompromisov.

 

Wilkinson Sword je strokovnjak na področju britev in tradicionalne obrti že od leta 1772. Najprej se je blagovna znamka posvečala izdelavi sabelj, mečev in strelnega orožja na dvoru kralja Jurija III. Leta 1898 je Wilkinson Sword svojo proizvodnjo razširil s prvim od mnogih inovativnih strojčkov – z varnostnim brivnikom Pall Mall. Tako se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim, pozneje pa tudi ženskam, olajšali osebno higieno.

 V bogati ponudbi blagovne znamke Wilkinson Sword najdete vse potrebno za popolno, gladko britje. K najbolj popularnim moškim brivnikom spadajo Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic in Wilkinson Sword Xtreme 3. Pri ženskah so za spremembo priljubljeni brivniki Wilkinson Sword Intuition in Wilkinson Quattro ter brivniki za enkratno uporabo Wilkinson Xtreme 3.

celotno besedilo skrij besedilo