Preskoči na glavno vsebino

Notino koda za popust – kupon

 

Notino popustni kupon – kupon

 

Ali iščete še bolj ugodno ceno, kot ponuja Notino? Že zdaj vam ponujamo tako ugodne cene, da se vam nakup pri nas splača in to brez kuponov in kod. Za privržence posebnih akcij in razprodaj imamo vedno vabljivo ponudbo, zadostuje le slediti naši spletni strani.

Kako dobite kodo s popustom?

Naše popustne kode podarjamo zvestim strankam za njihove nakupe, pošiljamo v e-novicah, ali jih objavljamo na družbenih omrežjih. Registrirajte se tudi vi in dobite dostop do posebnih akcijskih ponudb, novosti in nagradnih iger, ali nam sledite na družbenih omrežjih.

Kako dobiti darilni bon?

Ni vedno enostavno zadeti okusa naših bližnjih, zlasti ko jim podarjate parfume in kozmetiko. Odlično darilo lahko izberete tudi tako, da kupite darilni bon Notino in omogočite svojim bližnjim, da si lahko izberejo sami, kateri parfum jim je najbolj všeč. Darilni bon kupite enostavno on-line v nekaj minutah. Veljavnost darilnega bona je 12 mesecev od datuma izstavitve. Vrednosti bona ni mogoče deliti na več nakupov.

Kako uveljaviti popustno kodo ali darilni bon?

  • izberite si v e-trgovini želene izdelke in jih vložite v nakupovalno košarico
  • v nakupovalni košarici pod izbranimi izdelki vidite polje Koda darilnega bona ali kupona
  • v polje vnesite svojo kodo in potrdite z gumbom OK
  • vaša koda s popustom bo uveljavljena, vrednost darilnega bona bo odšteta
  • nadaljujte z naročilom

Če boste naleteli na kakršenkoli problem z uveljavitvijo darilnega bona ali kupona Notino, prosimo, da se obrnete na našo podporo strankam!

Na Notino boste našli vsak dan popuste in akcijske ponudbe. Nakupujte pametno in si omislite kakovostno kozmetiko in parfume ceneje.