Preskoči na glavno vsebino

Kozmetika Clinique

O blagovni znamki Clinique

Dekorativna kozmetika, razvita v sodelovanju z dermatologi, z učinkovitimi, varnimi in klinično preverjenimi sestavinami. Ameriška blagovna znamka Clinique se pri ustvarjanju izdelkov izogiba alergenom in dražilnim sestavinam, ki lahko povzročajo poškodbe kože. Rezultat so prvovrstna hipoalergena ličila ter negovalni izdelki, ki bodo razveselili vašo kožo.

Blagovna znamka Clinique je bila ustanovljena leta 1968, ko so na trg prišle njene prve serije izdelkov za nego obraza in telesa. Od samega začetka prisega na kombiniranje posameznih učinkovin na podlagi najnovejših znanstvenih odkritij za doseganje kar največjih učinkov brez draženja. Kozmetika Clinique ne vsebuje umetnih dišav ali ftalatov in z odliko prestaja stroge alergijske teste, zato je primerna tudi za najobčutljivejšo kožo.

Preizkusite tudi vi kozmetiko s sestavo, ki se nenehno razvija v sodelovanju s strokovnjaki, raziskovalci, zdravniki in priznanimi dermatologi ter zagotavlja najboljše rezultate povsem brez draženja. Poleg nege za obraz in telo ter dekorativne kozmetike si pozornost zaslužijo tudi dišave Clinique, med katerimi boste zagotovo našli idealen parfum Clinique zase in za svoje bližnje. Gospe bo navdušila parfumska voda Clinique Happy, polna cvetličnih in sadnih tonov, gospode pa denimo toaletna voda Clinique Happy for Men, ki v sebi skriva aromo citrusov.

celotno besedilo skrij besedilo