Preskoči na glavno vsebino

 Pri Notinu smo strokovnjaki za vse lepo. Zato nam ni pomembno samo tisto, kar je znotraj, ampak z veseljem okrasimo tudi embalažo. Privoščite svojim bližnjim pravo doživetje in na Notinu naročite darilo, ki vam ga lahko tudi razkošno zavijemo. Nato ga lahko predate osebno ali pa paket pošljete neposredno obdarovancu.

Kako naročiti zavijanje daril?

1.       V košarici označite možnost »Zaviti kot darilo«
2.       Izberite določeno barvno različico
3.       Izberite izdelke, ki jih želite zaviti
4.       Če želite naročilo razdeliti v več zavojčkov, preprosto dodajte več darilnih škatlic in znova izberite, kaj naj vanje zapakiramo

Nekaj za povrhu: Če boste naročili več zavojčkov v isti barvni različici, vam bomo škatlice označili, da se boste lažje znašli.

Koliko stane zavijanje daril?

Zavijanje daril ima enotno ceno 4,99 €. Če boste naročene izdelke želeli razdeliti v več darilnih škatel, se vsaka škatla obračuna posebej.

Je mogoče zaviti čisto vsak izdelek?

Lično vam lahko zavijemo večino izdelkov, ki jih najdete v naši ponudbi. Izdelki, ki se v škatlio vendarle ne prilegajo, bodo v predogledu označeni sivo in ne bo mogoče izbrati možnosti za darilno zavijanje. Ti izdelki bodo prispeli skupaj z ostalim naročilom, vendar zunaj darilne škatle.

Želite poslati darilo neposredno obdarovancu?

Videti je, da pripravljate super presenečenje! Darilo z veseljem dostavimo namesto vas. Zadostuje, da na koncu naročila izpolnite naslov obdarovanca kot naslov za vročanje. Svoj naslov vpišete kot naslov plačnika. Za vse ostalo poskrbimo mi.

Naročilo lahko vedno pošljemo samo na en naslov. Če boste želeli z darilom presenetiti več svojih bližnjih, je treba vsakič narediti novo naročilo.

Notinov nasvet: darilu lahko priložite tudi voščilnico. V košarici kliknite na polje “Želim dodati posvetilo“, nato pa samo še napišete svoje sporočilo.

Pogosta vprašanja in odgovori

Koliko izdelkov gre v darilno škatlico?
V vsako škatlio lahko zavijemo največ 3 izdelke. Razlog za to je, da bo darilni paket tudi po odprtju videti čim lepše. Če boste želeli zaviti več izdelkov, si v ponudbi enostavno izberite še eno škatlo. V enem naročilu vam lahko izdelke zavijemo v kar 4 darilne škatle.
 
 
Mora biti kot darilo zavito celotno naročilo?
Ne, to ni nujno. Tisto, česar v izbor darilnega pakiranja ne vključite, bo ostalo nezavito.
 
 
Kdaj paket dostavimo?
Pri zavijanju vsakega darila se res potrudimo, zato se dostava pošiljke lahko podaljša za 1–2 delovna dneva.
 
 
Se darilni paket med prevozom ne bo poškodoval?
Ne skrbite, darilni paket vedno damo še v standardno škatlo za pošiljanje, da bo vaše darilo na varnem.
 
 
Ali lahko darilno zavite izdelke vrnem?
Da, tudi v primeru koriščenja darilnih storitev lahko izdelek vrnete. Vendar ta možnost velja samo za izdelke, ne pa za zavijanje daril.
 
 
Storitev trenutno ni na voljo.
Za pripravo vaših daril skrbi naša posebna ekipa, ki lahko vsak dan zavije samo omejeno število paketov. Če pa so kapacitete zapolnjene, lahko storitev brez težav koristite spet naslednji dan.
 
 
Bo paketu priložen račun?
Račun k pošiljki prilagamo samo v primeru osebnega prevzema. Kadar naročilo dostavlja dostavna služba, najdete račun samo v svoji e-pošti.

celotno besedilo skrij besedilo