Preskoči na glavno vsebino

Darilno pakiranje

Vas zavijanje daril ne zabava? To bomo za vas uredili!

Želite nekoga razveseliti, pa nimate časa ali ne veste, kako izvirno zaviti darilo iz Notino? Nič ni bolj enostavno kot te skrbi prepustiti nam. Darilo vam profesionalno in luksuzno zavijemo in okrasimo z darilnim trakom. Darilo popolnega videza potem samo še predate ali ga pustite poslati naravnost tistemu, ki ga želite obdariti.

Koliko stane zavijanje daril?

Zavijanje daril ima enotno ceno 4,99 eur. Če boste želeli naročene izdelke razdeliti v več darilnih škatlic, boste plačali vsako posebej.

Kako naročiti zavijanje daril?

Pred zaključkom naročila preprosto odkljukajte polje možnost zavijanja daril in si izberite konkretno barvno varianto. Nato določite izdelke iz svojega naročila, ki jih želite zaviti. Če boste želeli naročilo razdeliti v več zavojčkov, dodajte druge darilne škatlice in ponovno izberite, kaj naj bi bilo vanje zapakirano. Pri izbiri istih barvnih variant vam škatlice označimo, da boste enostavno razpoznali, kaj v kateri je.

Je mogoče zaviti res vsak izdelek?

Storitev darilnega zavijanja ponujamo za večino izdelkov, ki jih najdete v naši e-trgovini. Izdelki, ki se v škatlico vendarle ne prilegajo, bodo v predogledu označeni sivo in jih ne bo mogoče izbrati za zavijanje. Ti izdelki bodo prispeli skupaj z ostalim naročilom, vendar zunaj darilne škatlice.

Koliko izdelkov gre v darilno škatlico?

V vsako škatlico zavijamo največ 3 kose izdelkov, da bi bil darilni paket tudi po odprtju videti lep in razkošen. Če boste želeli zaviti več izdelkov, si v ponudbi enostavno izberite še eno škatlico. V okviru enega naročila vam lahko izdelke zavijemo kar v 4 darilne škatlice.

Je nujno, da bi bilo kot darilo zavito celotno naročilo?

Ne, to ni nujno. Če želite naročiti nekaj le zase, tega ne vključite v izbor darilnega pakiranja in bo ostalo nezavito.

Želite poslati darilo neposredno obdarovancu?

Če želite nekoga presenetiti, mu lahko darilo vročimo v vašem imenu. Naslov obdarovanca izpolnite kot naslov za vročanje na koncu naročila. Svoj naslov vpišete kot naslov plačnika. Vse ostalo bomo uredili mi. Naročilo lahko pustite poslati samo na en naslov. Če boste želeli z darilom presenetiti več svojih bližnjih, je potrebno vsakič vnesti novo naročilo.

Kdaj bo pošiljka vročena?

Za zavijanje vsakega darila se res potrudimo. Zato se doba vročanja pošiljke lahko podaljša za 1–2 delovna dneva.

Se darilni paket med prevozom ne bo poškodoval?

Darilni paket vedno damo še v standardno škatlo za pošiljanje, da se vaše lično zavito naročilo ne bi poškodovalo.

Bo v pošiljki priložen račun?

Račun za izdelke v pošiljki prilagamo samo v primeru osebnega prevzema. Kadar naročilo vroča dostavljalska služba, najdete račun samo v svoji e-pošti.

Je darilno zavite izdelke možno vrniti?

Ja, v primeru koriščenja darilnih storitev imate pravico vrniti blago. Ta možnost pa se nanaša samo na samotne izdelke, ne pa na zavijanje daril.

Storitev trenutno ni na voljo?

Za profesionalno zavijanje daril skrbi poseben tim ljudi, ki se za vsak paket posebej potrudi. Število darilnih pakiranj dnevno je zato omejeno. Storitev lahko spet koristite naslednji dan.