DARILNO PAKIRANJE

Ali vas zavijanje daril ne veseli? Prepustite to nam!

Ste pri nas kupili darilo in se vam ga ne ljubi zaviti? Mi ga zavijemo takoj, ko je vaše naročilo na vrsti. Nič vam ni treba skrbeti. Profesionalno zavito darilo le izročite obdarovancu ali ga pošljete direktno prejemniku, ki ga želite obdarovati. Če želite, da vaše naročilo zavijemo kot darilo, kliknite to možnost v košarici pred zaključkom naročila in hkrati izberite barvno različico embalaže, ki vam je najbolj všeč. Mi bomo nato glede na velikost in količino izdelkov izbrali kartonasto darilno embalažo ali ovojni papir z motivom, ki ste ga izbrali, ter naročene izdelke za vas skrbno zapakirali. Da bo darilo videti res lepo, ga bomo na koncu okrasili še s pentljo.

Koliko boste plačali za darilno embalažo?

Za vse vrste darilnih paketov boste plačali enotno ceno 4,99 EUR.

Kako lahko naročite darilni paket?

Preden zaključite naročilo, to možnost aktivirajte s klikom na polje »naročilo zavijte kot darilo« v košarici. Polje najdete v povzetku naročenih izdelkov. Po kliku lahko izberete barvni motiv darilne embalaže, ki vam je najbolj všeč. (Barve na zaslonu se lahko nekoliko razlikujejo od dejanskih barv.)

Kdaj bo paket dostavljen?

Vaš dišeči paket nam je pomemben, zato se bomo potrudili, da bo darilni paket kar se da natančno pripravljen. Zato ima lahko dostava pošiljke 1–2 delovna dneva zamude.

Ali lahko zavijete res vsak izdelek?

Storitev darilne embalaže ponujamo za vse izdelke, ki jih najdete v naši spletni trgovini. Če pa bi se vseeno zgodilo, da nam ne uspe zaviti vašega naročila, se vam bo oglasila naša služba za stranke.

Ali je treba zaviti vse izdelke iz košarice hkrati?

Da. Če izberete storitev darilne embalaže, bomo hkrati zavili vse izdelke iz vašega naročila.

Kako izbrati barvo škatlice in darilne trakove?

Ko je aktivirana storitev darilne embalaže v košarici, se v predogledu prikažejo vse razpoložljive različice darilne embalaže. S klikom izberite različico, ki vam je najbolj všeč, in to je to.

Ali želite poslati darilo neposredno obdarovancu?

Če želite koga res presenetiti, lahko dostavimo darilo v vašem imenu! Kako to deluje? Ob koncu naročila vpišite naslov prejemnika v polje za naslov za dostavo. Vaš naslov pa vpišite v polje za naslov za izstavitev računa. Za vse drugo bomo poskrbeli mi.

Ali je mogoče naročene izdelke zaviti posebej?

Naročene izdelke vam lahko kot darilo zavijemo le vse naenkrat.

Kaj pa, če želite naročiti kaj, za kar ne želite, da je zavito?

Trenutno lahko kot darilo zavijemo le cela naročila. Če želite naročiti še kaj zase, opravite novo naročilo.

Ali vam bomo povrnili tudi denar za zavijanje, če želite vrniti izdelek, ki je bil zavit kot darilo?

V primeru, da želite vrniti ali reklamirati izdelek, ki je bil zavit kot darilo, se takšna reklamacija nanaša le na izdelek.

Je mogoče še spremeniti barvo darilne embalaže?

Takoj ko zaključite z naročilom, izbranih možnosti ni več mogoče spremeniti.

Ali se darilni paket ne bo poškodoval med prevozom?

Darilni paket vedno vstavimo še v standardno škatlo za pošiljanje, da se vaše čudovito zavito naročilo ne bi moglo poškodovati.

Ali v košarici niste našli možnosti, da bi svoje naročilo zavili kot darilo?

Za čudovito zavijanje vašega naročila skrbi posebna ekipa ljudi, ki se bo pri vsakem darilu kar najbolj potrudila. Število paketov na dan je zato omejeno, storitev lahko izkoristite naslednji dan.

Želite kaj vprašati? Napišite nam.

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Po oddaji bo družba Notino s.r.o. za namene obravnavanja vaše zahteve vaše podatke obdelala na osnovi zakonitega interesa. Imate pravico ugovarjati. Več informacij je na voljo v načelih obdelave osebnih podatkov.​

Menu