Preskoči na glavno vsebino

Curaprox

O blagovni znamki Curaprox

Ali veste, da so zdravi zobje in dlesni ključnega pomena za zdravje celega telesa? Švicarska blagovna znamka Curaprox se tega dobro zaveda. Že več kot 40 let je specializirana za ustno higieno in njeni izdelki delujejo dobro. Tudi vi preizkusite zobne ščetke in druge vrhunske izdelke za zobno nego in takoj jih boste vzljubili.

V sodelovanju s strokovnjaki s področja zobozdravstva blagovna znamka že od leta 1972 razvija zares samo najboljše za nego ustne votline. Zobna ščetka Curaprox je enostavna, zato pa toliko bolj učinkovita in že velja za legendarno. Najlon, ki je prisoten pri večini drugih zobnih ščetk, nadomeščajo ekstra mehka patentirana vlakna CUREN®, ki so ravna in zelo gosta. Prav po gostoti pa se razlikujejo posamezne njihove ščetke. Med najbolj priljubljene sodi ultra nežna Curaprox 5460, ki je prijazna še tako občutljivim dlesnim.

V ponudbi ne manjkajo niti zobna pasta Curaprox ali medzobne ščetke Curaprox, ki samo z nekaj gibi popolnoma očistijo zobe. Če ste še vedno v dvomih, naj vas prepriča igriv in pester dizajn ščetk, hkrati pa uživajte v njihovih posebnih božičnih ali valentinovih izdajah.

celotno besedilo skrij besedilo