O nas

V Notinu verjamemo, da lepota mora biti dostopna vsem. Lepota je namreč sposobna dodajati samozavest in spreminjati. Ko se ljudje počutijo lepi, enostavneje dosegajo svoje cilje in v zameno lepšajo svet okoli sebe.


Že 16 let smo z vami

Naša pot se je začela leta 2004 na Češkem. Že takrat je bil naš glavni cilj polepšati Evropo. Vseh 13 milijonov zadovoljnih strank je za nas dokaz, da gremo v pravo smer. Hkrati je to velika zaveza, zavzetost za nenehno izboljševanje, izbiranje najboljših izdelkov za vas in njihovo dostavo v najkrajšem možnem času. Nenehno smo na tekočem z novostmi in se trudimo ustvarjati najboljše nakupovalne izkušnje. Skupaj bomo nadaljevali pot do lepote, ki bo bolj dostopna. Ob vsaki priložnosti. Kjerkoli na svetu.


Široka ponudba parfumov in kozmetike vedno po odličnih cenah

V zadnjih 16 letih smo postali največja e-trgovina s parfumi in kozmetiko v Evropi. Tudi zahvaljujoč vam. Danes lahko izbirate med 55.000 unikatnih izdelkov iz 1.150 svetovnih in manjših lokalnih blagovnih znamk. Nenehno si prizadevamo, da bi vam vsak dan prinašali nove in boljše ponudbe. Samo lani ste pri nas kupili 35 milijonov izdelkov.
Postopoma širimo verigo naših trgovin

Nismo več samo e-trgovina. Postopoma širimo mrežo prodajnih mest, kjer vam bodo naši lepotni svetovalci vedno pomagali pri izbiri in predstavili uspešnice in novosti. Že od začetka se trudimo biti blizu tehnologijam. Danes jih uporabljamo v trgovinah in povezujemo svet spletnega nakupovanja z osebno izkušnjo. Naše trgovine najdete v glavnih in večjih mestih na Češkem, Slovaškem, Poljskem, Madžarskem, v Nemčiji, Avstriji, Romuniji, Bolgariji in Ukrajini.


Dnevno obdelamo do 100.000 paketov

Vedno se trudimo ponuditi najustreznejše izdelke za vas. Hkrati je naš cilj, da k vam dopotujejo varno in čim hitreje. Vse je na zalogi in zahvaljujoč lastnim tehnologijam, odlično vodenim logističnim in distribucijskim centrom je naročilo povprečno v dveh urah na poti do vas. Dnevno lahko obdelamo do 100.000 paketov. Zanimivo je, da smo lani dostavili 8,5 milijona paketov.


Vedno smo tu za vas

Zadovoljstvo strank je bilo od začetka naša prioriteta. Vsak dan se več kot 1300 naših zaposlenih trudi, da bi vse potekalo brezhibno. Govorimo 19 jezikov in delamo 7 dni v tednu, zato vam lahko kadar koli pomagamo pri izbiri izdelkov in tehničnih težavah.

Vedno ste za nas na prvem mestu. Pogosto tudi mi za vas

V Češki in Slovaški republiki ste nas na tekmovanju ShopRoku nagradili kot najbolj kakovostno e-trgovino v vseh disciplinah, osvojili pa smo tudi nagrado priljubljenosti v kategoriji lepota in zdravje. Smo tudi najbolj priljubljena e-trgovina v kategoriji Lepota in zdravje na Madžarskem, najboljša lepotna e-trgovina na tekmovanju Ranking Zaufanych Sklepów na Poljskem.