Preskoči na glavno vsebino

O nas

V Notinu verjamemo, da mora biti lepota dostopna vsem. Lepota ima namreč moč dvigniti našo samozavest in jo spreminjati. Ko se ljudje počutijo lepi, enostavneje dosegajo svoje cilje in hkrati želijo polepšati svet okoli sebe.


Z vami smo že 17 let

Naša pot se je začela leta 2004 na Češkem. Že takrat je bil naš glavni cilj narediti Evropo lepšo. Vseh 16 milijonov zadovoljnih strank je za nas dokaz, da gremo v pravo smer. Hkrati je to velika obveza, zavzetost za nenehno izboljševanje, izbiranje najboljših izdelkov za vas in njihovo dostavo v najkrajšem možnem času. Nenehno smo na tekočem z novostmi in trudimo se ustvariti najboljšo nakupovalno izkušnjo. Skupaj bomo nadaljevali to pot, da bo lepota še dostopnejša. Ob vsaki priložnosti. Kjerkoli na svetu.


Široka ponudba parfumov in kozmetike vedno po odličnih cenah

V zadnjih 17 letih smo postali največja spletna trgovina s parfumi in kozmetiko v Evropi. Tudi zahvaljujoč vam. Nudimo vam 82.000 originalnih izdelkov od 1.500 svetovnih in manjših lokalnih blagovnih znamk. Nenehno si prizadevamo, da bi vam vsak dan predstavili nove in boljše ponudbe. Samo lani ste pri nas kupili 55 milijonov izdelkov.
Postopoma širimo verigo naših trgovin

Nismo več samo spletna trgovina. Postopoma širimo mrežo prodajnih mest, kjer vam bodo naši lepotni svetovalci vedno pomagali pri izbiri in predstavili prodajne uspešnice ter novosti. Že od samega začetka se trudimo biti tehnološko napredni. Danes to uporabljamo v naših trgovinah in povezujemo svet spletnega nakupovanja z osebno izkušnjo. Naše trgovine najdete v glavnih in večjih mestih na Češkem, Slovaškem, Poljskem, Madžarskem, v Avstriji, Romuniji, Bolgariji in Ukrajini.


Dnevno pripravimo do 140.000 paketov

Vedno se trudimo ponuditi najustreznejše izdelke za vas. Eden izmed naših najpomembnejših ciljev je ta, da k vam prispejo varno in v čim krajšem času. Vse zaloge imamo redno posodobljene in zahvaljujoč lastnim tehnologijam, odlično vodenim logističnim in distribucijskim centrom je naročilo na poti do vas v povprečno dveh urah. Dnevno lahko pripravimo do 140.000 paketov. Še zanimivost: lani smo vam dostavili 12 milijonov paketov.


Vedno smo tu za vas

Zadovoljstvo strank je že od samega začetka naša prioriteta. Vsak dan se več kot 1300 naših zaposlenih trudi, da bi vse brezhibno potekalo. Govorimo 19 jezikov in na voljo smo vam vseh 7 dni v tednu za pomoč pri izbiri izdelkov ter v primeru tehničnih težavah.

Za nas ste vedno na prvem mestu. Pogosto tudi mi za vas

Na Češkem in Slovaškem ste nas na tekmovanju ShopRoku nagradili kot najkakovostnejšo spletno trgovino v vseh kategorijah, osvojili pa smo tudi nagrado priljubljenosti v kategoriji Lepota in zdravje. Smo tudi najbolj priljubljena spletna trgovina v kategoriji Lepota in zdravje na Madžarskem in najboljša lepotna e-trgovina na tekmovanju Ranking Zaufanych Sklepów na Poljskem.