Preskoči na glavno vsebino

 
 Razlogi, zakaj izbrati Notino

 

90 dni za vračilo

Ste z darilom brcnili v temo ali ste pomotoma narobe kliknili? Ali pa izdelek preprosto ni po vašem okusu in zdaj ne veste, kaj bi z njim? Mi vemo – blago nam pošljite nazaj in mi vam bomo vrnili polno ceno. Vse boste lahko udobno rešili preko svojega uporabniškega računa My Notino. Če ga še nimate, je skrajni čas, da ga ustvarite in si olajšate nakupovanje :-)
 
Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslovu info@notino.si ali na telefonski številki 01 777 42 83. Z veseljem vam bomo pomagali tudi pri izbiri najprimernejšega darila.

Na zalogi imamo skoraj vse

Smo največja evropska e-trgovina s kozmetiko in parfumi, trenutno imamo za vas v ponudbi več kot 82 tisoč izdelkov 1500 blagovnih znamk! In res veliko damo na to, da bi imeli absolutno večino izdelkov vedno na zalogi in vam dišeče paketke poslali najpozneje naslednji dan po tem, ko jih naročite. Za to se v našem skladišču marljivo trudi več kot tisoč zaposlenih!

Enaka cena tako v e-trgovini kot v prodajalnah

Da bi parfum preizkusili v prodajalni, potem pa ga zaradi ugodnejše cene kupili prek spleta? Pri nas to ne bo potrebno. Pri Notinu vam enako odlične cene zagotavljamo tako v e-trgovini kot v fizičnih prodajalnah in mobilni aplikaciji.

Brezplačna dostava za več sto izdelkov

Ali veste, da za veliko število izdelkov nudimo brezplačno dostavo? Preverite sami. Pakete v vrednosti nad 25 EUR vam bomo z veseljem brezplačno dostavili v katerokoli od naših prodajaln. Če pa boste izbrali katero od naših zunanjih dostavnih služb, boste za dostavo plačali od 2.90 EUR.

Namig! Če res ne bi radi plačali za dostavo, ob koncu nakupa skrbno prebrskajte kategorijo brezplačna dostava. Zagotovo vam bo kaj padlo v oko, za dostavo pa vam tako ne bo treba plačati niti evra.

Graviranje: Resnično osebno darilo

Na parfum ali kozmetiko lahko z laserjem vgraviramo osebno posvetilo po vaših željah. To je lahko ljubezenska izpoved, datum ali pa, denimo, začetnice – pri Notinu domišljiji ne postavljamo meja.

Kako? Povsem enostavno. Izbrano besedilo vnesite neposredno na strani izdelka pred naročilom. Več o graviranju in primernih izdelkih si lahko preberete tukaj.

Notino pri vas doma

Nenehno razvijamo nove domislice, s katerimi bi vam olajšali nakupovanje pri nas. Poznate denimo naslednje?

  • Discovery Box: Za vas redno pripravljamo predstavitvene sete, polne vzorcev kozmetike svetovno priznanih blagovnih znamk. Oglejte si trenutno ponudbo in poskusite katerega zagrabiti – prodajajo se kot vroče žemljice.

Razkošno darilno pakiranje

Prihranite si delo z nerodnim zavijanjem daril. Izdelke vam bomo z veseljem profesionalno zavili v elegantno škatlo s satenastim trakom v barvi po vaši izbiri. Obenem lahko dodate tudi osebno posvetilo, ki ga bomo natisnili na kartico in priložili darilu.
Podrobnejše podatke o darilnem pakiranju boste našli tukaj.
Namig! Darilna škatla z zapiranjem na magnet bo prišla še kako prav kot okrasna škatlica za vse malenkosti v kopalnici, ki se zelo rade hitro izgubijo.

 

Sledite nam in bodite (še) lepši

  • Novice vsebujejo vse zaupne namige glede akcijskih ponudb, popustov in novosti. Naročite se nanje na dnu strani.
  • Na Facebooku pogosto pripravljamo tekmovanja za ne ravno skromne nagrade, zato se vam splača, da nam sledite!
  • Instagram je odličen vir navdiha za vse, ki jih kozmetika zanima bolj kot običajne smrtnike.
  • Nazadnje, a enako pomembno je, da ne pozabite brati našega čudovitega bloga, ki je poln uporabnih nasvetov, da boste lahko še lepši in v koraku s trendi!
  • Namig! Na našem Instagramu boste našli celo vrsto odličnih masterclass videov, ki vas bodo popolnega ličenja naučili v nekaj minutah.

Tukaj smo za vas!

Ne veste, kateri izdelek bi izbrali, želite kaj vprašati ali pa potrebujete pomoč pri naročilu? Pišite nam na info@notino.si ali pokličite na 01 777 42 83 – z veseljem se vam bomo posvetili.

Naša ekipa za pomoč strankam odlično govori vaš materni jezik.

Kdaj smo na telefonu v polni zasedbi:

Od ponedeljka do petka od 9. do 17. ure.