Eektro

Filter
Priporočeno

Katere elektro naprave pri nas najdete?

Popolna pričeska, sijoče beli zobje, gladko britje in čista koža brez napake? Notino.si vam ponuja kakovostne elektro naprave najboljših svetovnih proizvajalcev, s katerimi lahko svoj videz priženete do popolnosti. Naj si želite bogate kodre, popolnoma ravne in sijoče lase ali kratko pričesko, naši kodralniki, likalnikisušilniki in prirezovalniki za lase vam pomagajo ustvariti najboljši styling.

Za popolnoma gladko kožo brez ene dlačice vam ponujamo epilatorje za obraz in telo ter električne brivnike z baterijskim ali električnim polnjenjem. Za moške imamo prirezovalnike brade, s katerimi bodo enostavno uredili svojo modno brado v natančno podobo, pa tudi prirezovalnike dlačic v nosu za še bolj popoln videz.

Sijoče bel nasmeh dosežete z električnimi zobnimi ščetkami, h katerim ponujamo tudi veliko izbiro nadomestnih glav. Ne pozabimo pa niti na nego obraza. Čistilna ščetka za obraz vašo kožo očisti in jo razsvetli kot nikoli prej.

Izberite v naši široki ponudbi električnih naprav za moške in ženske vrhunskih blagovnih znamk Philips, Braun, BaBylissForeo in drugih po odličnih cenah in učinkovito negujte svojo lepoto.