Bronzerji

Najbolj prodajani

Ali si nadvse želite, da bi bili tudi v hladnejših mesecih lepo rjavi?

S kakovostnim bronzerjem pričarate porjavel videz in v trenutku boste videti, kot da ste se pravkar vrnili s poletnega dopusta. Poleg tega pa je bronzer primeren tudi za konture obraza. Upoštevati morate le nekaj preverjenih pravil.

Kakšen bronzer sploh izbrati?

Če se vas bronzer ni še nikoli dotaknil, sezite po bronz pudru ali bronzerju v kroglicah. Nanašanje teh bronzerjev je enostavno. Zadostuje, da jih s čopičem fino nanesete pod ličnice, na sence, okoli brade in ob straneh nosu ter postopno dodajate intenzivnost. Bronzerje v prahu enostavno razmažite v neskončnost in se tako izognite umetnemu vtisu.

Poleg bronzerjev v prahu lahko kupite tudi tekoč bronzer ali bronzer v paličici. Samo malo vaje je treba in naenkrat boste ustvarili naraven učinek porjavele kože.

S čim se bronzer nanaša?

To je odvisno od vaše spretnosti, izkušenj in lastnih predstav. Če ste že izkušena »mačka« v nanašanju bronzerja, ga lahko nanašate z gobico. Če pa ste začetnica, priporočamo uporabo velikega čopiča, s katerim ustvarite naraven videz.

Preizkusite bronzer Catrice ali bronz pudre L’Oréal Paris ali NYX Professional Makeup in si privoščite sijoč ter porjavel videz!