Maske za oči

Filter
Najbolj prodajani

Podajte se v boj z utrujeno kožo in podočnjaki. Maske za predel okoli oči ponujajo prvo pomoč, s katero kožo osvežite in nahranite.

Izbirajte med maskami za predel okoli oči priznanih blagovnih znak Filorga, Shiseido in Dermacol, ki povzdignejo vašo lepoto!

Kaj vse obvladajo maske za predel okoli oči?

  • Vlažilna maska za predel okoli oči prebudi utrujeno kožo po neprespani noči. Zapolni nežne gube in pomiri razdražen predel okoli oči.
  • Kolagenske maske za predel okoli oči napnejo upadlo kožo, jo nahranijo in preprečijo nastanek novih gub.

Lepilna blazinica ali krema?

  • Maske za predel okoli oči v obliki obliža ali blazinic enostavno nalepite na obraz in počakate. V samo nekaj minutah boste uživali sveži in polni energije.
  • Prednost kremastih mask za predel okoli oči je v tem, da nanašate točno določeno količino samo na določeno mesto. Uporabite manjšo količino kreme in jo nežno vmasirajte ali vtrite v kožo s konicami prstov.

Vseeno je, kakšno masko si boste izbrali za predel okoli oči, prvi korak je temeljito odstranjevanje make-upa in čista koža obraza. Koža si tako spočije in bolje absorbira učinkovite snovi iz kreme ali lepilnih blazinic.

Kako drugače skrbeti za predel okoli oči?

Poleg temeljite kozmetične nege ne pozabite na dovolj spanja ali zdravo prehrano. Proti zabuhlim očem pomaga tudi hlad in zato je odličen izbor hladilna gel maska, zahvaljujoč kateri si vaše oči spočijejo.