Balzami

Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Pokaži več
Za koga?
Darila in akcije
Ocena
 •   98
 •   18
 •   4
 •   3
 •   3
Najbolj prodajani

Kondicionerji in balzami za lase

So vaši lasje poškodovani, se slabo češejo in jim manjka sijaj? V roke vzemite kondicioner za lase – odličnega pomočnika, ki jim povrne lepoto in zdrav videz. In če vaši lasje potrebujejo takojšnjo zaščito, stavite na balzam za lase, ki jih vrne v formo!

Kdaj in zakaj uporabljati kondicioner?

Kondicioner za lase naj bi uporabljali vedno po umivanju las s šamponom. Šampon namreč odpira lasno strukturo, kondicioner pa je tukaj zato, da jo zapre in las zgladi. Poleg tega, da vaše lase zaščiti pred mehanskimi poškodbami in izsušitvijo, jim zagotovi večji sijaj in olajša razčesavanje.

In kako izbrati najboljši kondicioner? Vedno ga izbirajte glede na tip las ali glede na učinek. Izsušeni lasje brez sijaja bodo najbolj cenili vlažilni kondicioner za suhe lase. Kondicioner za kodraste lase bi moral poskrbeti za lepo strukturo in prožnost vaših valov. Mastni lasje potrebujejo hranila brez obremenitve, lastnice blond las pa bodo cenile posvetlitev.

Posebni tipi kondicionerjev

 • Kondicioner brez spiranja za lase: Prihrani vam čas in se znajde tudi s pomanjkanjem sijaja in zapletenimi lasmi. Najbolj priljubljen je kondicioner v pršilu. Zadostuje, da popršite po laseh, razčešete in je.
 • Naravni kondicioner: Privoščite svojim lasem maksimalno nego brez kemije. Lasje bodo lepi, zdravi, odišavljeni, vi pa ne obremenite narave.
 • Šampon in kondicioner 2 v 1: Dvojna nega v enem pakiranju za vsakogar, ki varčuje s časom in prostorom v kopalnici.

Kako uporabljati kondicioner za lase

 1. Kondicioner nanesite vedno po tem, ko sperete šampon.
 2. Nanesite ga idealno 2 do 3 cm od korenin po dolžini las.
 3. Na laseh ga pustite samo tako dolgo, kot priporoča proizvajalec. Ne velja, da je daljši čas = boljši učinek. Kondicioner za lase praviloma deluje takoj.

Kondicioner ali balzam za lase?

Pojma kondicioner in balzam za lase se pogosto zamenjujeta. Medtem ko kondicioner deluje v glavnem na površini las, naj bi balzam za lase označeval pripravek, ki pronica globlje v strukturo in se znajde tudi z večjimi težavami.

Izberite si najboljši kondicioner in balzam za lase svetovno znanih blagovnih znamk lasne kozmetike Kérastase, Olaplex, Wella Professionals, Redken in cele vrste drugih.