Barve za lase in frizerski pripomočki

Najbolj prodajani

Spoznajte naše barve za lase in frizerske pripomočke

Odkrijte svoj perfektni odtenek in uživajte v odličnem občutku zaradi nove barve las! Pri nas najdete vse za barvanje las vključno s frizerskimi potrebščinami na enem mestu.

Ponujamo vam profesionalne barve za lase, ki so primerne za uporabo v frizerskih salonih, pa tudi barve za lase za barvanje las doma. Lep svetel odtenek boste dosegli z našimi pripravki za beljenje las in sivine, narasle lase pa boste enostavno skrili s pršilom za narastek. Če želite novo barvo le preizkusiti ali jo uporabiti ob posebni priložnosti, sezite po barvah za lase, ki se sperejo. Izbirate lahko v ponudbi na desetine najrazličnejših odtenkov od naravnih barv do sijoče modre ali rožnate!

Za barvanje las si lahko pri nas priskrbite tudi profesionalne frizerske potrebščine, kot so posode za mešanje barv, čopiči za nanašanje barve ali zaščitne rokavice. Če poleg tega hrepenite še po kodrastih laseh, pri nas najdete tudi pripravke za trajno kodranje las ali navijalke za lase.

Izberite si najboljše za barvanje las iz ponudbe profesionalnih blagovnih znamk L'Oréal Professionnel, Schwarzkopf Professional, Wella Professionals in mnogih drugih!