Zelena barva za lase

Zelena barva za lase

Ali želite temeljito spremembo? In se je ne bojite? V tem primeru kupite zeleno barvo za lase, ki je zaslužna za neverjetne odtenke. Na prvi pogled je zelena morda videti predivja, ampak zahteva samo malce več poguma. Zagotavljamo vam, da se izplača.

V kombinaciji z vašo prvotno barvo lahko zelena pričara odtenke od jasno zelene do turkizne in temno zelene ter odtenke, ki spominjajo bolj na rjavo z zelenim odsevom. Da bo zelena barva na laseh obstala kar se da dolgo, uporabljajte izdelke za barvane lase.

Ni vam treba spreminjati barve cele dolžine las. Za poživitev pobarvajte le nekaj pramenov. Če ste blond, vam las ni treba niti beliti. Zelena namreč odlično prime.

Zeleni lasje kot preizkus

Ali niste prepričani, da so zeleni lasje primerni za vas? Preizkusite zeleno samo za trenutek, na primer za večerno zabavo. Kdo ve, morda boste prejeli toliko pohval, da se boste odločili za dolgo obstojno zeleno barvo. Za nekajdnevni barvni učinek zadostuje zeleno pršilo za lase ali pa druga pralna barva za lase. Verjemite, da se boste zaljubili v zeleno!