Korejska kozmetika

Korejska kozmetika je fenomen zadnjih nekaj let. Je sinonim za visoko kakovostne izdelke po dostopni ceni. Korejska nega obraza se zelo razlikuje od klasične nege obraza, ki smo je vajeni. Vključuje namreč uporabo več kot 12 različnih izdelkov, med katerimi ne smejo manjkati olje in serumi za obraz ter ampule za regeneracijo. Korejska črna maska ali korejske kreme BB so zahvaljujoč svoji kakovosti znane po vsem svetu!

Korejska kozmetika oziroma njena filozofija temelji na spoštovanju kože, ne uporablja parabenov, ampak naravne sestavine, kot so ženšen, semena chia, krompir ali celo polžja sluz. Korejska nega obraza pa je v vsakem primeru odvisna od individualnih potreb vaše kože.

Na Notino najdete najbolj priznane blagovne znamke korejske kozmetike:

Kozmetika Missha vključuje inovativne sestavine, kot so sadne kisline, lesno oglje in izvlečki iz morskih rastlin. Predvsem so priljubljene njene maske Missha Pure Source.

Korejska kozmetika Erborian skrbno varovano staro korejsko recepturo združuje z najnovejšimi tehnologijami. Preizkusite njihov serum za mat videz kože Erborian Bamboo.

Holika Holika je mlada korejska blagovna znamka, ki izdeluje izdelke za nego telesa in obraza ter dekorativno kozmetiko. Zelo priljubljen je njihov sladkorni piling Holika Holika Pig Nose.

Korejska blagovna znamka Mizon ima za sabo že celo vrsto patentov s področja proizvodnje kozmetike. Poznana je predvsem zaradi uporabe filtrata polžjega izločka, ki spodbuja regeneracijo kože in preprečuje nastanek gub. Ponuja učinkovite kreme in serume proti gubam.

Blagovna znamka Steblanc uporablja v proizvodnji kozmetike samo najbolj kakovostne hipoalergenske in nestrupene materiale, ki so stoodstotno naravni. Proizvaja kakovostne maske za obraz z ženšenom, črnim ogljem, bisernim prahom ali matičnim mlečkom.

Preizkusite tudi vi kakovostne izdelke naših blagovnih znamk!

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani

12 3 11

12 3 4 5 11 Pokaži več