Korejska kozmetika

Filter
Cenovni razpon

do

Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   124
  •   20
  •   4
  •   1
  •   4
Najbolj prodajani

Zakaj preizkusiti korejsko kozmetiko?

Poiščite navdih v korejskih ritualih za nego kože in si prislužite lepo in sijočo kožo, kot jo imajo Azijke! Korejska kozmetika je resnični fenomen zadnjih let in njeni zelo kakovostni izdelki za prijazno ceno osvajajo cel svet.

Korean Beauty se zelo razlikuje od klasične nege, ki smo je vajeni pri nas. Vključuje uporabo več kot 12 različnih izdelkov, med katerimi ne smejo manjkati olja za odstranjevanje ličil, hranilne ampule ali serumi za obraz. Korejska črna maska ali korejske BB-kreme spadajo med top izdelke beauty sveta.

Korejska kozmetika oziroma njena filozofija temelji na spoštovanju kože, ne uporablja parabenov, ampak naravne sestavine, kot so ženšen, semena chia, krompir ali celo polžja sluz. Korejska nega obraza vedno temelji na individualnih potrebah vaše kože.

Odkrijte samo najboljše blagovne znamke korejske kozmetike:

Kozmetika Missha vključuje inovativne sestavine, kot so sadne kisline, lesno oglje in izvlečki morskih rastlin. Znane so predvsem njene maske Missha Pure Source.

Korejska kozmetika Erborian združuje skrbno varovano staro korejsko recepturo z najnovejšimi tehnologijami. Preizkusite na primer njen serum za mat videz kože Erborian Bamboo.

Korejska blagovna znamka Mizon je pridobila vrsto patentov s področja proizvodnje kozmetike. Poznana je predvsem zaradi uporabe filtrata polžjega izločka, ki spodbuja regeneracijo kože in preprečuje nastanek gub. Ponuja učinkovite kreme in serume proti gubam.

Blagovna znamka KORIKA je specializirana predvsem za visoko kakovostne tekstilne maske ne samo za obraz, ampak tudi za roke ali stopala. V njih najdete aktivne snovi, kot so 24-karatno zlato, izvleček iz svile, sivke ali pa vodo z ledenika.

Izdelki korejske blagovne znamke Klairs temeljijo na najbolj učinkovitih svežih sestavinah, ki so primerne tudi za zelo občutljivo kožo. Njihova kozmetika ima prijetne pomirjajoče učinke.

Tudi vi preizkusite kakovostne izdelke blagovnih znamk K-Beauty in v nedogled razvajajte svojo kožo!