Najbolj prodajani

Aroma difuzor: ultrazvočni, električni in paličasti

Ustvarite sproščeno vzdušje in uživajte v svoji najljubši dišavi v vseh kotičkih vašega doma ali pisarne. Aroma difuzor bo poskrbel za enakomerno porazdelitev dišav v prostoru, vlažen zrak in izboljšal vaše razpoloženje.

Kako izbrati aroma difuzor?

Vrsta difuzorja igra odločilno vlogo pri izbiri. Izbirate lahko med različnimi vrstami – od električnih in ultrazvočnih difuzorjev do luksuznih aroma difuzorjev z elegantnim dizajnom. Vsak difuzor ima svoje prednosti, svoj namen in je primeren za različne notranje prostore.

Izbirate lahko seveda tudi po dizajnu, kar še posebej velja, če iščete aromatični difuzor za kozmetični ali masažni salon. V tem primeru poiščite lesene ali keramične difuzorje, ki bodo okras vsakega prostora.

Električni difuzor

Za razliko od dišečih svečk in aroma lučk je električni aroma difuzor bolj varen za dom. Za svoje delovanje ne potrebuje ognja, zato je idealen tudi za pisarne in gospodinjstva z otroci ter hišnimi ljubljenčki.

Ultrazvočni aroma difuzor

Električni difuzorji opravljajo predvsem funkcijo odišavljenja. Obstajajo tudi takšni ultrazvočni difuzorji, ki imajo funkcijo vlažilca zrak. Včasih jih imenujemo ultrazvočni difuzorji. Delujejo po principu vibracij, zahvaljujoč katerim se mešanica vode in eteričnih olj sprosti v obliki fine meglice.

Aroma difuzor s palčkami

To je eden od najcenejših in najbolj enostavnih načinov, kako odišaviti dom. Difuzor s palčkami deluje tako, da palčke, namočene v dišavo, povlečejo dišavo vase in jo razpršijo v okolico. Na trgu najdete veliko vrst in dizajnov. Med zelo priljubljene spadajo leseni, stekleni in keramični difuzorji, ki imajo tudi dekorativno funkcijo.

Izberite najboljši dišeči difuzor! Pri nas najdete tudi difuzorje na eterično olje za dom ter aroma difuzorje s palčkami. Seveda imamo za vas še polnila za difuzorje različnih dišav in nadomestne palčke za difuzorje. Odkrijte svet parfumov za dom na notino.si.