Culti

Najbolj prodajani

Topla dišava, ki poteši vaše čute in prinese občutek udobja takoj, ko odklenete vrata svojega stanovanja. Sveža aroma, ki odišavi vaš avtomobil, da se boste v njem na potovanjih počutili dobro. Perilo, odišavljeno prav po vašem okusu, in to tudi dolgo po pranju. Za vse to poskrbijo izdelki italijanske blagovne znamke Culti Milano.

Zgodba blagovne znamke Culti se je začela v bujni domišljiji Alessandra Agratija, ki si je predstavljal, kako bi bilo, če bi imeli prostori lasten vonj. Takšen, ki bi jih prežemal od stropa do tal. Sanjal je o tem, da prijetnega vzdušja v notranjosti ne bi ustvarjale samo lepe dekoracije, ampak tudi sama dišava. Tako se je iz prvotne zamisli leta 1990 rodil Culti Decor – prvi Culti difuzor s prvovrstnimi dišavnimi sestavinami, ki se uporabljajo za izdelavo luksuznih parfumov.

V široki ponudbi te italijanske blagovne znamke najdemo Culti rogozne difuzorje, ki s pomočjo stebel, namočenih v dišeča olja, razpršujejo aromo v zrak po vsem prostoru. Zelo priljubljene so tudi luksuzne Culti sveče, izdelane iz kakovostnega voska, ki vašemu domu dajejo toplo dišavo. Ljubitelje prijetnega vzdušja bodo očarala tudi Culti pršila za dom s toplimi lesnimi toni.

Prepričajte se na lasten nos, da blagovna znamka Culti po pravici spada med najboljše, kar trg z luksuznimi dišavami za dom lahko ponudi.