Preskoči na glavno vsebino

Black Friday 2021

Kdaj je Black Friday 2022?

Black Friday – Črni petek letos pripade na petek, 25. novembra 2022. Na notino.si pa lahko izkoristite cel teden Black Friday popustov od ponedeljka, 21. novembra vse do nedeljem 27. novembra 2022. Na izbiro najboljših parfumov in kozmetike za ugodne cene boste imeli dovolj časa.

Akcije in popusti na Notino

Ne morete dočakati akcije Black Friday? Pri nas najdete popuste celo leto. Samo sledite našim akcijskim stranem ali se registrirajte in se naročite na naše e-novice. S tem ne boste zamudili nobenega parfuma ali kozmetike za akcijske cene!

Kako izgleda Notino Black Friday?

Black Friday na notino.si – to je cel teden resničnih popustov na cene parfumov in kozmetike. Z našo kodo dobite 20-% popust na izbrane blagovne znamke. Kupite izdelke od slavnih imen, kot so Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier in številnih drugih za posebne akcijske cene.

Zakaj prirejamo Summer Black Friday?

Ali poleti potrebujete kremo za sončenje, potovalno kozmetiko ali nova ličila in parfum za poletni festival? Prav za vas prirejamo akcijo Notino Summer Black Friday, ob kateri lahko kupite vse, kar potrebujete s popustom 20 % in prihranjen denar lahko uporabite na primer za izlet. Tudi poletje zasluži svoj črni petek!

Kaj je Black Friday?

Črni petek je praznik nakupovanja, ki je nastal v ZDA in od tod se je njegova priljubljenost razširila po vsem svetu. Akcija Black Friday poteka v petek po zahvalnem dnevu, in je povezana z ogromnimi popusti v višini desetin procentov. Vsako leto se s črnim petkom začenja predbožična nakupovalna vročica.

Izvor črnega petka sega v leto 1929, ko so po padcu na newyorški borzi in začetku gospodarske krize nekateri trgovci organizirali dan, poln popustov, da bi strankam vrnili navdušenje nad nakupovanjem. Akcija je bila čim bolj priljubljena in danes sodi Black Friday med najmočnejše nakupovalne dneve leta.