BLACK FRIDAY 2021

BLACK FRIDAY je v polnem zamahu! Ta teden imate edinstveno priložnost, da nakupite čudovita darila kar do 40 % ceneje.
Izberite, nakupujte in uživajte!
 

Uživajte v nakupovanju z 20 % popusta.

Yves Saint LaurentKérastaseLancômeVersace
CliniqueMuglerVichyChloé
NOVELLISTACalvin KleinClarinsCollistar

Za vas smo znižali cene teh znamk za 30 %

LacosteRedkenNYX Professional MakeupL’Oréal Paris
MaybellineDavidoffCacharelBrushArt

Edinstvenih 40 % popusta vas čaka pri teh znamkah

GarnierDoveAxeMIXA

V košarici vnesite kodo black

Akcija velja od 22.11. do 28.11. 2021 in ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.

Popust velja za vse izdelke in blagovne znamke z oznako Black Friday. 

Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Pokaži več
Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   1666
  •   257
  •   79
  •   25
  •   28
Najbolj prodajani

Kdaj je Black Friday 2021?

Black Friday – Črni petek letos pripade na petek, 26. novembra 2021. Na notino.si pa lahko izkoristite cel teden Black Friday popustov od ponedeljka, 22. novembra vse do nedeljem 28. novembra 2021. Na izbiro najboljših parfumov in kozmetike za ugodne cene boste imeli dovolj časa.

Kaj je Black Friday?

Črni petek je praznik nakupovanja, ki je nastal v ZDA in od tod se je njegova priljubljenost razširila po vsem svetu. Akcija Black Friday poteka v petek po zahvalnem dnevu, in je povezana z ogromnimi popusti v višini desetin procentov. Vsako leto se s črnim petkom začenja predbožična nakupovalna vročica.

Izvor črnega petka sega v leto 1929, ko so po padcu na newyorški borzi in začetku gospodarske krize nekateri trgovci organizirali dan, poln popustov, da bi strankam vrnili navdušenje nad nakupovanjem. Akcija je bila čim bolj priljubljena in danes sodi Black Friday med najmočnejše nakupovalne dneve leta.

Kako izgleda Notino Black Friday?

Black Friday na notino.si – to je cel teden resničnih popustov na cene parfumov in kozmetike. Kupite izdelke od slavnih imen, kot so Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier in številnih drugih za posebne akcijske cene.

Akcije in popusti na Notino

Ne morete dočakati akcije Black Friday? Pri nas najdete popuste celo leto. Samo sledite našim akcijskim stranem ali se registrirajte in se naročite na naše e-novice. S tem ne boste zamudili nobenega parfuma ali kozmetike za akcijske cene!

Zakaj prirejamo Summer Black Friday?

Ali poleti potrebujete kremo za sončenje, potovalno kozmetiko ali nova ličila in parfum za poletni festival? Prav za vas prirejamo akcijo Notino Summer Black Friday, ob kateri lahko kupite vse, kar potrebujete s popustom 20 % in prihranjen denar lahko uporabite na primer za izlet. Tudi poletje zasluži svoj črni petek!

celotno besedilo skrij besedilo