Preskoči na glavno vsebino

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro

Vzljubi to kar imaš in bodi ponosna na to. Govorimo o lepoti vašega telesa in o tem, kako ga doživlja brazilska kultura. Ameriška blagovna znamka Sol de Janeiro je našla navdih prav v tem brazilskem pozitivnem dojemanju telesa. Slavi vse, kar je edinstveno in polno veselja. Kozmetika Sol de Janeiro predstavlja brazilsko lepoto, ki ne pozna pravil in vsiljenih družbenih standardov lepote. To so parfumi in izdelki za nego obraza, kože in las, ki razvajajo vas & vaše telo, vi pa jih boste v hipu vzljubili.

 

Blagovna znamka Sol de Janeiro je nastala leta 2015, ko je njena ustanoviteljica Heela Yang, skupaj z bodočim kreativnim direktorjem Marcem Caprou-om oblikovala filozofijo kozmetike Sol de Janeiro. Imeti rad svoje telo, pa naj bo kakršnokoli že, skrbeti zanj in izpostaviti njegove prednosti. Točno to uteleša tudi njihov prvi izdelek, krema Sol de Janeiro Bum Bum. Čeprav lahko kremo uporabljate za kožo celega telesa, je njen nastanek navdihnil konkretni del telesa. V Braziliji tako oboževana in čaščena - zadnjica, za katero Brazilci skrbijo kot nihče drug na svetu. Zakaj pa ne bi te dišeče nege privoščili kar celotnemu telesu?

Tudi vi odkrijte znamko Sol de Janeiro, ki vas bo ponesla v deželo obsijano s soncem - prečudovito Brazilijo in v vas prebudila radosten občutek večnega poletja. Vsekakor morate preizkusiti ikonično kremo Brazilian Bum Bum Body Butter in kolekcijo dišav Sol de Janeiro Brazilian Crush. Ustanovitelji blagovne znamke poudarjajo pomembnost prebujanja vseh čutov, saj je takšna tudi brazilska lepota. Parfum Sol de Janeiro je nekaj čutnega in veselega ter predstavlja utelešenje tega, čemur Brazilci pravijo »cheirosa« ali slastno dišeče. Zato preizkusite tudi dišavo Sol de Janeiro Cheirosa 71. Omeniti pa moramo še kremo za telo Coco Cabana Cream Sol de Janeiro, ki navlaži tudi najbolj suho kožo.

celotno besedilo skrij besedilo