Preskoči na glavno vsebino

Sol de Janeiro

Sol de Janeiro

Ko ga enkrat imaš, ga imej rada in bodi ponosna. Govor je o lepoti telesa in o tem, kako ga vidi brazilska kultura. Ameriška blagovna znamka Sol de Janeiro je našla navdih prav v tem brazilskem pozitivnem dojemanju telesa. Slavi vse, kar je edinstveno in polno veselja. Kozmetika Sol de Janeiro je brazilska lepota, ki ne pozna pravil in konvencij. To so parfumi in izdelki za nego obraza, kože ali las, ki ljubijo vas in vaše telo, vi pa se boste zaljubili vanje.

 

Blagovna znamka Sol de Janeiro je nastala leta 2015, ko je njena ustanoviteljica Heela Yang skupaj z bodočim kreativnim direktorjem Marcem Caprou oblikovala filozofijo kozmetike Sol de Janeiro. Imeti rad svoje telo, pa naj bo kakršno koli že, skrbeti zanj in izpostaviti njegove prednosti. Točno to uteleša tudi njihov sploh prvi izdelek, krema Sol de Janeiro Bum Bum. Čeprav lahko kremo uporabljate za kožo celega telesa, je njen nastanek navdihnil njegov konkretni del. V Braziliji tako oboževana, čaščena zadnjica, za katero Brazilci skrbijo kot nihče drug na svetu. In zakaj ne bi te mehčalne, utrditvene in dišeče nege privoščili celemu telesu?

Tudi vi odkrijte blagovno znamko Sol de Janeiro, ki vas bo odnesla v s soncem obsijano Brazilijo in v vas prebudila vesel občutek večnega poletja. V vsakem primeru res morate imeti legendarno kremo Brazilian Bum Bum Body Butter in kolekcijo dišav Sol de Janeiro Brazilian Crush. Ustanovitelji blagovne znamke pravijo, da je pomembno, da se dotaknemo vseh čutov, saj je takšna tudi brazilska lepota. Parfum Sol de Janeiro je nekaj čutnega in veselega ter je utelešenje tega, čemur Brazilci rečejo »cheirosa« ali slastno dišeče. Zato preizkusite tudi dišavo Sol de Janeiro Cheirosa 71. Omeniti pa moramo še kremo za telo Coco Cabana Cream Sol de Janeiro, ki navlaži tudi najbolj suho kožo.

celotno besedilo skrij besedilo