Kozmetika za sončenje

Kozmetika za sončenje
Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Pokaži več
Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   117
  •   19
  •   15
  •   3
  •   4
Najbolj prodajani

O sončni kozmetiki

Zaščitite svojo kožo in si zagotovite zdravo porjavelo polt! Na notino.si boste našli širok izbor sončne kozmetike za vse tipe kože.

Za zaščito pred škodljivimi vplivi sončnih žarkov med sončenjem, kopanjem in športom vam ponujamo kakovostne kreme za sončenje, olja in spreje s SPF. Iz naše široke ponudbe zaščitnih faktorjev od 6 do 50+ si bodo prav vsi lahko izbrali kremo za svoj tip kože. Občutljivo kožo vašega obraza bo zaščitila posebna krema za sončenje za obraz, občutljivo kožo vaših otrok pa kreme za sončenje za otroke.

Po sončenju bodo za pomiritev kože dobrodošli pripravki za po sončenju. Hladilne pene ali mleka za telo s pantenolom bodo pospešili regeneracijo kože in ji zagotovili potrebno vlago.

Če želite biti lepo rjavi s pomočjo solarija, uporabite našo kozmetiko za v solarij. Kreme za v solarij bodo poudarile vašo porjavelost in podaljšale njen učinek. Lep bronast odtenek boste udobno, kar doma, dosegli tudi z našimi samoporjavitvenimi kremami in bronzerji. Intenzivnost določite sami, samo je treba izbrati pravilno frekvenco in količino pri uporabi.

Poskusite naša olja in kreme za sončenje s SPF Piz Buin, Lancaster, Shiseido, Sensai ali Clinique in samoporjavitvene pripravke Vita Liberata, St. Tropez ter druge in si zagotovite lepo porjavelo polt skozi vse leto.