Make-up

Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Pokaži več
Po prekrivnosti
Konsistenca
Darila in akcije
Ocena
  •   82
  •   19
  •   4
  •   2
Najbolj prodajani

Make-up

Naj bo vaša koža spet sijoča, poenotite ton in skrijte vse, kar mora ostati skrito. Kakovostni make-up se odlično zlije z vašo kožo, jo zaščiti pred škodljivimi vplivi in odstrani znake utrujenosti. Notino.si vam ponuja na stotine make-upov za vse starostne skupine in tipe kože. Kako izbrati make-up, ki bo pisan na vašo kožo?

  • Glede na tip kože: Od vašega tipa kože je odvisna tekstura make-upa in njegova sestava. Najboljši make-up za suho kožo ali gube je vlažilen, posvetlitven in kremast ali tekoč. Za mastno kožo je primeren bolj trd, pudrast make-up, brez dodanega olja, ki ne maši por. Idealen make-up za občutljivo kožo ni parfumiran in ne vsebuje drugih dražečih snovi.
  • Glede na način prekrivanja: Močno prekrivanje pride v poštev, če imate akne ali druge nepopolnosti na koži. Za brezhibno kožo izberite lažje prekrivanje, ki ustvari bolj naraven vtis.
  • Glede na učinek: Matiran make-up vam bo všeč, če imate zelo svetlečo kožo, posvetlitveni pa v primeru, da imate medlo in utrujeno kožo. Vlažilni make-up je za suho kožo, lifting make-up pa za gube in napetost kože.  
  • Pravi odtenek make-upa: Odtenek make-upa naj bo vedno malce svetlejši kot vaša koža, odločilen pa je podton kože. Za hladen podton so značilne modre do vijoličaste žile na zapestju in porcelanasta koža, ki ima rada rahlo roza make-up. Pri toplem podtonu so žile na zapestju bolj zelene, pristaja pa jim bolj rumen ali oranžen make-up.

Res najboljši make-up se prilagodi tudi vašim posebnim potrebam. Poleti boste cenili vodoodporen make-up ali pa make-up s SPF, ki vas bo ščitil pred škodljivim sevanjem. Za dolg, zahteven dan v službi je kot naročen dolgo-obstojen make-up, in če imate rade čiste sestavine, si kupite naravni make-up.

Ne glede na to, ali iščete lahek make-up, ki ne poudarja gubic, mineralni make-up ali pa make-up za akne z močnim prekrivanjem ... Na notino.si izberite le kakovosten make-up, preverjen na tisočih naših zadovoljnih strankah in vedno od vrhunskih svetovnih znamk Estée Lauder, Clinique, Max Factor, Lancôme ali Vichy. Poiščite svojega!