Max Factor Panstikpuder in korektor v enem

9×
Max Factor Panstik puder in korektor v enem
Max Factor Panstik puder in korektor v enem
odtenek 12 True Beige 9 g
4,06

Koda: MXF0236 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite izdelke nad 50 € in izberite si odlično darilo v košarici. Akcija velja do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
četrtek 9. 7. 2020

Opis izdelka Max Factor Panstik
Lastnosti

Trdi puder Max Factor Panstick v stiku z visoko zmožnostjo prekrivanja kombinira puder in korektor za maksimalno prekrivnost, poenotenje in popoln videz kože.

Lastnosti:

  • kremasta tekstura omogoča raznašanje kot pri tekočem pudru
  • visoka zmožnost prekrivanja omogoča uporabo kot korektor
  • oblika v stiku olajša uporabo
  • popolnoma poenoti ton kože in zagotavlja brezhiben videz

Navodilo za uporabo:
S pomočjo pene ali prstov nanesite na obraz. Nanesete ga lahko po celem obrazu za maksimalno pokritost in poenoteno kožo kot puder ali lokalno na mesta, ki zahtevajo večjo prekrivnost kot korektor.

Lastnosti

Konsistenca
toga
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Visoka
Zaščita pred soncem
brez SPF
Učinek
korektivni

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Panstik