Opis izdelka Max Factor Panstik
Lastnosti

Opis:
Ekskluzivni prekrivni puder Max Factor Panstik v sebi združuje prikrivanje nepopolnosti na koži in enostavno nanašanje v enem! Ta izjemen puder ima bogato kremasto konzistenco, ki hitro prikrije vse pomanjkljivosti na obrazu! Prekrije razširjene kapilare, neprijetne žilice in pigmentne madeže. Puder vsebuje vlažilne sestavine, ki koži zagotavljajo elastičnost in gladkost.

Učinki:

  • prikriva nepravilnosti na koži
  • vlaži
  • naredi kožo elastično in mehko

Tip kože:
Primeren za normalno do suho kožo.

Uporaba:
Puder nanesite na čisto kožo, po uporabi dnevne kreme. Odprite pokrovček in s pomočjo vrtljivega gumba odmerite količino pudra. Nato nanesite na obraz. Za optimalni učinek nanesite majhno količino pudra na sredino obraza in ga razmažite navzven.

Lastnosti

Konsistenca
toga
Tip kože
za vse tipe kože
Po prekrivnosti
Visoka
Zaščita pred soncem
brez SPF
Učinek
korektivni

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor Panstik

tracking pixel