Kaj je to London Look?

Nepredvidljiv. Individualen. Avtentičen. Neodvisen. Videz je več kot le oblačila in make-up. Videz je osebnost. Karakter. Edinstvenost. To sem jaz. Modna? Nemodna? Ti si tista, ki določa, v čem se počutiš dobro. Pozabi na kakršne koli oznake in predsodke. Nisem popolna. Sem edinstvena. Noben človek ne obstaja tak, kot sem jaz. In to je to, kar mi je najbolj všeč! Konec omejitev! Ne pusti se prepričati, da ta stil ni zate ali da ti kateri koli make-up ne pristaja!

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Rimmel

Opogumite se in prestopite meje lepote. Dekorativna kozmetika Rimmel ruši konvencije, ustvarja netradicionalne videze in išče in najdeva nove načine, kako lahko izrazite sami sebe.

 

Revolucionarna je bila ta londonska blagovna znamka od samega začetka. Leta 1834 jo je ustanovil Eugene Rimmel in čisto prvi izdelek – maskara Rimmel – je postal takoj kulten. Razlog je bila takrat edinstvena sestava brez škodljivih primesi in dejstvo, da si jo je lahko vsak privoščil. Pojem Rimmel je takrat postal celo splošno poimenovanje za maskaro, nastal pa je tudi legendaren moto „Get the London Look“.

Danes je ravno maskara Rimmel, lak za nohte Rimmel ali make-up Rimmel le košček v široki ponudbi. Ne bojte se eksperimentirati z make-upom, pustite svoji osebnosti, da izstopa, bodite, kdor želite biti. Izdelki Rimmel pomenijo izziv za vaše meje, torej se opogumite in jih prestopite.

celotno besedilo skrij besedilo

Razvrščeno po priporočenih Po ceni Po prodaji

12 3 4

12 3 4 Pokaži več