Darilni seti

Imate izbrano
 • Darilni set
Filter
Cenovni razpon

do

Blagovna znamka
Pokaži več
Darila in akcije
Ocena
 •   58
 •   4
 •   4
 •   1
 •   2
Najbolj prodajani

Darilni kompleti? To je veselje na kvadrat!

Roko na srce, le kdo si ne želi prejemati daril? Vendar pa je lahko njihovo podarjanje še večje veselje! Naj se strinjate ali ne, stavite na darilne komplete, ki so idealna rešitev za vas in tiste, ki jih prejmejo. Treba je samo dobro izbrati. Mi vam zagotavljamo, da jih najdete pri nas.

Darilni kompleti za ženske

Če izbirate darilne pakete za ženske, imate najlažjo nalogo. Ali pa morda najtežjo? Nabor možnosti je resnično širok.

 • Klasična in preverjena izbira je darilni set parfumov. Priljubljena dišava, dopolnjena z miniaturo za v torbico ali s kozmetiko za telo, bo vedno razveselila boljšo polovico ali mamo.
 • Ne poznate njenih želja na področju dišav? Potem stavite na kozmetični paket. Komplet za nego telesa je zelo „varna“ možnost, saj z njim ne morete zgrešiti. Malo bolj specifičen je set obrazne, dekorativne ali lasne kozmetike, ampak obdarovana ga bo cenila toliko bolj.
 • Absolutno zanesljiva izbira so kozmetični paketi s kremo za roke, z naravno kozmetiko za telo, nego za kopeli ali kompleti za nohte.

Darilni kompleti za moške

Izbira darila za moža, prijatelja, očeta ali brata je za številne ženske velik izziv; in to ne samo ob božiču. Lahko pa se 100-odstotno zanesete na darilne pakete za moške! Podarite jih lahko ob vsaki priložnosti, saj si večina gospodov želi biti videti dobro. Samo milo pa ni dovolj.

 • Ali poznate dišavo ali blagovno znamko, ki jo obdarovani uporablja že vrsto let? Odlično, dobite ga v darilnem kompletu s pršilom za telo, antiperspirantom ali miniaturnim parfumom. Vsakdo ga bo uporabil na svojih potovanjih.
 • Pri darilnih paketih za moške ni nujno, da gre le za parfume. Izdelki za nego telesa in prhanje, zaviti v eleganten komplet, imajo tudi slavnostni pečat. Naj želite podariti malo veselja ali pa iščete razkošne darilne komplete za moške, tukaj najdete vse.
 • Vas še vedno skrbi, da ne boste našli pravega? Elegantni set za manikuro ali set zobne nege bosta zagotovo prava izbira.

Darilni kompleti za otroke

Nihče ne bo bolj vesel darilnega paketa kot otrok ali njegova mamica. Za to vam ni treba biti strokovnjak za otroški svet. Darilni kompleti za otroke so tukaj zato, da vam olajšajo izbiro.

 • Tekoča mila, geli za prhanje, dišave za otroke, torbice za deklice ali majhne igrače – vse to se lahko skriva v kozmetičnem setu za otroke. Embalažo pogosto krasijo njihovi najljubši junaki iz pravljic, zato otroškega veselja ne bo in ne bo konec.
 • Kozmetični set za dojenčka je darilo, ki zagotovo ne bo ostalo neuporabljeno. Kreme, olja in druge nujne potrebščine, lepo zavite v darilno škatlo, so odlična kombinacija praktičnosti ter veselja.

Darilni kompleti po meri

Če osebo res dobro poznate, upoštevajte nekaj priporočil, nato pa samo opazujte navdušenje pri odpiranju darila.

 • Za kraljico ličenja: Šminke, maskare, sijaji za ustnice, svinčniki za oči – vsi ti lepotilni kosi, zaviti v darilno škatlo, ne bodo nič manj kot popolno darilo! In brez skrbi, za ljubiteljico ličil „preveč šminke“ ne obstaja. Še en zagotovo uporaben namig je darilni set čopičev za ličenje; nikoli jih ni dovolj. Darilni kompleti ličil pri ženskah enostavno dosežejo rezultat.
 • Za lastnike brad: Z britjem se moški ukvarjajo skoraj vse življenje, zato bosta darilne škatle za moške s setom za britje vesela tudi mlajši brat in dedek. Na primer, kompleti za brado z brivnikom ali modno britvico, elegantnim čopičem in z glavnikom – ne gre samo za darila, ampak za popolno doživetje neposredno iz brivnice.
 • Za varuhinje družinskega ognjišča: Kako jih razveseliti? Preprosto. Namesto kozmetičnega darilnega kompleta stavite na dišave za dom. Darilni komplet dišečih sveč, dizajnerski set aroma difuzorja katalitične svetilke bo razkošen in zdaleč ne samo božični paket.
 • Za preizkuševalce: Imate ob sebi nekoga, ki rad nenehno preizkuša nove in nove stvari? Stavite na darilne komplete, ki vsebujejo mini različice več dišav ene znamke parfumov ali pa mešanico kozmetike, ki je kot ustvarjena zanj.

Božični darilni kompleti

Za najlepši čas v letu najdete pri nas čudovito zapakirane božične kozmetične pakete ali božične darilne škatle dišav za dom, pa tudi adventne koledarje, ki vam bodo polepšali čakanje na božični dan.

Darilni seti bodo obdarjenca razveseli kar dvakrat. Najprej s čudovito darilno embalažo, takoj zatem pa še z edinstveno vsebino. Če iščete osebno darilo, ki bo sporočalo, koliko vam obdarovani pomeni in kako dobro ga poznate, potem se lahko popolnoma zanesete na darilne sete!

celotno besedilo skrij besedilo