Seti za nohte

Najbolj prodajani

Seti za nohte: Vse za lepo manikiro v enem pakiranju

Ponašajte se s popolno manikiro in pedikuro. S profesionalnim setom za nohte jo zmorete tudi v udobju doma! V enem pakiranju najdete vse, kar potrebujete za lakiranje in modeliranje nohtov ali za ureditev obnohtne kožice. Dovolj je, da si izberete!

Kakšne sete za nohte pri nas najdete?

Iščete profesionalni set za gel nohte? Pripomočke za manikiro? Ali si želite imeti zbirko raznobarvnih lakov za nohte? Glede na to izberite set za nohte!

  • Set za manikiro praviloma vsebuje škarjice in ščipalec za striženje nohtov, pilico za popolno ureditev njihove oblike, pinceto in odstranjevalec obnohtne kožice. Pri nas najdete tako sete za manikiro za ženske kot stilske komplete za moške, ki so primerni tudi kot darilo.
  • Set lakov za nohte vam ponudi barvno paleto, v kateri si vedno izberete najbolj primerno barvo k svojemu outfitu ali trenutnemu razpoloženju. Ali pa nakombinirajte več lakov in uživajte v igrivi manikiri, polni barv. Če pa želite v nalakiranih nohtih uživati čim dlje, posezite po setu gel lakov z dolgo obstojnostjo.
  • Kompletni set za gel nohte praviloma poleg gel lakov vsebuje tudi UV ali LED lučko za nohte, pilico, sredstvo za razmastitev nohtov in druge pripomočke, potrebne za modeliranje gel nohtov. Pri nas najdete tako sete za gel nohte za začetnike kot sete za izkušene profesionalce.

Naš nasvet: Darilni set lakov za nohte osreči vsako prijateljico, sestro, punco ali mamo, ki ima rada popolno manikiro.

Najsi iščete luksuzen set za manikiro, set za modeliranje nohtov ali set lakov za nohte, pri nas najdete najboljše od blagovnih znamk NeoNail, Semilac Paris ali Bohemia Crystal. Uživajte v popolnih nohtih vsak dan!