Preskoči na glavno vsebino

ESTÉE LAUDER

O blagovni znamki Estée Lauder

Kozmetika Estée Lauder je poimenovana po svoji ustanoviteljici, ki je v 20. stoletju v svetu lepote povzročila pravo revolucijo. Kot nečakinja lekarnarja se je Estée že v mladosti srečala z izdelovanjem kozmetike in že zgodaj je zmešala svojo prvo kremo za obraz. Leta 1946 je začela s prodajo lastnih izdelkov Estée Lauder.

 

Blagovna znamka Estée Lauder je bila postavljena na osnovi predanosti, vztrajnosti in strasti. Estée je pogosto obiskovala kozmetične salone po vsem New Yorku, blagovna znamka je cvetela zaradi osebnih priporočil posameznih strank in tako so pripravki za nego obraza Estée Lauder kmalu dosegli dober sloves.

Preizkusite znamenita ličila Estée Lauder, ki so danes nepogrešljiv sestavni del kozmetične opreme številnih žensk, ali pa kremo Estée Lauder, s pomočjo katere bo vaša koža kot prerojena. Pozornost pa si zaslužijo tudi parfumi Estée Lauder, denimo ženska parfumska voda Estée Lauder Pleasures in istoimenska kolonjska voda za moške, ali pa dišava za ženske Estée Lauder Modern Muse, ki je preprosto neubranljiva.

celotno besedilo skrij besedilo