Encimski piling

Filter
Cenovni razpon

do

Za koga?
Darila in akcije
Ocena
  •   13
  •   1
  •   1
Najbolj prodajani

Preizkusite nov način čiščenja kože na obrazu! Izberite encimski piling, ki vas bo koži prijazno, a hkrati učinkovito rešil nečistoč in odmrlih celic povrhnjice.

Če vas bo po klasičnem pilingu z mikro zrnci srbela koža, je encimski piling Alcina ali Collistar odlična rešitev!

Kako encimi v pilingu delujejo?

Naravni encimi iz sadnih kislin odstranjujejo poroženelo kožo, odpirajo pore in gladijo kožo. Poleg tega vlažijo in delujejo protivnetno. Od začetka boste morda zaznali blago mravljinčenje ali rahel pekoč občutek, vendar vedno v znosni meri. Pri tem procesu eksfoliacije se koža obnavlja in izenačuje se njen ten.

Nanašanje encimskega pilinga

Pri nanosu pilinga se vedno ravnajte v skladu s priloženimi navodili. Piling nanesite na nenaličen obraz (izognite se bližini oči) in pustite delovati nekaj minut. Po preteku časa delovanja splaknite piling z mlačno vodo. Na koncu uporabite kremo za obraz, da bo koža dobro navlažena.

Encimski piling je primeren za vse tipe kože in za vse starostne skupine. Toda vsaka koža je nekoliko drugačna in izjemoma se lahko pojavi alergična reakcija. Zato bodite pri prvi uporabi previdni in pustite piling delovati krajši čas. Če se vaša koža na piling odziva dobro, ga lahko uporabljate redno.