Barvanje las doma

Najbolj prodajani

Iščete način, kako zakriti sivine in oživiti barvo las, pri tem pa ne zapravljati za frizerja?

Če želite privarčevati denar in čas, povezan s čakanjem na prost termin, preizkusite barve za lase, namenjene za barvanje doma. V kratkem času boste tako dobili sijočo barvo, s katero boste očarali vse okoli sebe.

V mehkih in svetleče pobarvanih laseh lahko uživate tudi brez obiska pri frizerju. Barvanje las doma boste obvladali enostavno in hitro. Zadostuje izbrati si med našimi barvnimi geli, šamponi in barvami za lase prav tisti izdelek, ki vam bo znal izpolniti vaše barvne sanje. Brez težav boste tako uspeli prekriti sivine, posvetliti ali potemniti lase ali le oživiti naravno barvo las.

Ne pozabite tudi na šampone za barvane lase, ki poskrbijo za dolgo obstojen učinek barve.

Kako lase pobarvati enostavno in varno?

Vedno si natančno preberite navodilo za barvanje in se držite postopka. Pri barvanju doma ne podcenjujte testa občutljivosti kože. Barvo najprej preizkusite na primer nad zapestjem in počakate približno 48 ur. S tem testom se lahko izognete morebitni alergijski reakciji na celotnem lasišču.

Pred samim barvanjem se temeljito pripravite. Poleg zadostne količine barve za lase vam bo pri barvanju v pomoč nekaj drugih pripomočkov:

  • Krema za obraz, ki olajša odstranjevanje barve s kože obraza.
  • Stara brisača, s katero si pokrijete ramena.
  • Zaščitne rokavice.

Barvanje las doma zmore čisto vsak. Izberite si pravi odtenek in uživajte v odličnem občutku zaradi nove, sijoče barve las!