Vijolična barva za lase

Najbolj prodajani

Ali se igrate in preizkušate nove odtenke? Kaj pravite na vijolično barvo za lase? Preverite, kako vam bodo pristajali nežni odsevi vijolične ali pa si brez odlašanja pobarvajte celo dolžino las z močno vijolično.

Originalni vijolični lasje za na festival in za v službo

Na ulicah čedalje pogosteje videvamo vijolične lase in ta barva postaja zelo priljubljena. Na srečo se na različnih laseh obnaša različno, poleg tega pa se vam zaradi bogate ponudbe odtenkov vijoličnih barv za lase ni treba bati, da boste imeli enak odtenek kot vaša soseda. Še vedno boste edinstveni tako vi kot vaši lasje.

Vijolični lasje niso samo za upornice, ki uživajo na poletnih glasbenih festivalih. Enako dobro ste lahko v vijoličnih odtenkih videti tudi na poslovnih sestankih, ki jih boste s svojo močno barvo malce poživili. Za okolico ne boste zanimivi samo zaradi las, popoln vtis boste dosegli z izborom šminke ali senčil za oči in seveda z oblačili.

Morda vam bo pristajala temno vijolična barva za lase, morda svetlejša, ki že malce spominja na roza. Vsekakor lahko brez strahu eksperimentirate in poiščete odtenek vijolične, ki bo za vas najbolj pravi. Preden pa boste našli idealno vijolično barvo, preizkusite pralno barvo za lase in ugotovite, s katero se počutite najbolje!