Opis izdelka L’Oréal Paris Préférence
Lastnosti

Navodilo za uporabo:
Varianta 1: Barvanje naravnih las
Za naravne lase ali za lase, ki niso bili barvani zadnje 3 mesece. Pred uporabo lase le navlažite, ne operite.

Priprava:
Pokrijte rame z brisačo, da zaščitite vaša oblačila pred barvanjem.
Nadenite si zaščitne rokavice.
Nalijte barvno sredstvo v plastenko za nanos, ki vsebuje oksidacijsko emulzijo. Zavijte jo in močno pretresite. Takoj po mešanju odvijte zgornji pokrovček plastenke za nanos, da preprečite izbrizg barvne mešanice.

Nanos:
Nanašajte na celotno dolžino las. Uporabljajte barvno mešanico najprej na korenine in na narastek. Lase razdelite na pramene s pomočjo konice plastenke. Nato nanesite barvo na celotno dolžino las.
Nanesite mešanico na celotno dolžino las, dokler se ne vpije. Izlijte neuporabljen ostanek barvne mešanice v umivalnik. V primeru, da pride barvna mešanica v stik s kožo, jo umijte z vlažno vato. Pustite delovati 30 minut.
Da preprečite škodo, ki jo lahko povzroči ostanek neuporabljene barvne mešanice, je nikoli ne skladiščite, vendar takoj vrzite v smeti skupaj s plastenko za nanos.
Navlažite lase s toplo vodo in nežno masirajte. Potem lase temeljito oplaknite, dokler voda, ki odteka, ne postane čista. Nanesite negovalni izdelek po barvanju na lase vse do konic in ga nežno vtrite v lase. Pustite delovati 2 minuti.
Temeljito oplaknite. Ohranjajte vašo barvo in sijaj in pustite lase svilnato nežne s pomočjo negovalnih izdelkov. Uporabljajte 1krat na teden 6 tednov.

Varianta 2: Za lase že barvane v preteklosti.
Pred uporabo lase le navlažite, ne operite.

Priprava:
Pokrijte rame z brisačo, da zaščitite vaša oblačila pred barvanjem.
Nadenite si zaščitne rokavice.
Nalijte barvno sredstvo v plastenko za nanos, ki vsebuje oksidacijsko emulzijo. Zavijte jo in močno pretresite. Takoj po mešanju odvijte zgornji pokrovček plastenke za nanos, da preprečite izbrizg barvne mešanice.

Nanos:
Uporabite barvno mešanico na korenine. Lase razdelite na pramene s pomočjo konice plastenke za nanos in vtrite. Pustite delovati 20 minut.
Uporabite barvno mešanico po celotni dolžini las. Izlijte neuporabljen ostanek barvne mešanice v umivalnik. V primeru, da pride barvna mešanica v stik z vašo kožo, jo umijte z vlažno vato. Pustite delovati 10 minut.
Da preprečite škodo, ki jo lahko povzroči ostanek neuporabljene barvne mešanice, nikoli je ne skladiščite, vendar takoj vrzite v smeti skupaj z aplikatorjem.
Navlažite lase s toplo vodo in nežno masirajte. Potem lase temeljito oplaknite, dokler voda, ki odteka, ne postane čista. Nanesite negovalni izdelek po barvanju na lase vse do konic in nežno vtrite. Pustite delovati 2 minuti. Temeljito oplaknite. Ohranjajte vašo barvo in sijaj in pustite lase svilnato nežne s pomočjo negovalnih izdelkov. Uporabljajte 1krat na teden 6 tednov.

Varnostna opozorila:

Pozorno berite pred uporabo
Ta izdelek ni namenjen za osebe mlajše od 16 let.
Preizkus alergije kože obevzno izvedite 48 ur pred vsako uporabo izdelka, ker se alergija lahko razvije nepričakovano tudi po prejšnji uspešni uporabi tega ali drugega izdelka za barvanje.

Pomembno: Ta izdelek lahko v redkih primerih izzove alergijsko reakcijo, ki je včasih zelo huda. Da bi zmanjšali nevarnost morebitne alergijske reakcije, je nujno upoštevati naslednja navodila: Začasna tetovaža s črno kano lahko poveča nevarnost alergije. Izdelka ne uporabljajte, če imate izpuščaj na obrazu ali občutljivo, razdraženo in poškodovano lasišče, če ste že kdaj imeli alergijsko reakcijo na izdelek za barvanje las, če ste v preteklosti imeli reakcijo na začasno tetovažo s črno kano.

Kako izvesti preiskus alergije kože:
Odložite uhane. Nanesite barvno sredstvo s pomočjo vatirane paličice na ušesno mečico na približno 1cm2. Pustite usahniti in ponovite nanos. Plastenko za nanos z barvnim sredstvom potem temeljito zaprite in ohranite za uporabo po 48 urah. V 48 urah tega mesta ne omivajte, ne skrivajte in ne otipavajte. Če v tem času opazite srbenje, otekline ali rdečico kože v okolici nanosa pripravka, pripravka ne uporabljajte.

Posebna navodila:
V primeru, da v času uporabe pripravka opazite razdraženje, pekočino, srbenje v okolici lasišča, pripravek takoj oplaknite z mlačno vodo in ga ne uporabljajte več. Če opazite pospešeno dihanje, takoj poiščite zdravniško pomoč. Za naslednjo uporabo barve se posvetujte z zdravnikom.
Če opazite tekom dneva po uporabi izdelka kakšne nenavadne reakcije, kot razdraženje, rdečico, mozolje na koži ali na lasišču, otekline obraza ali okolice oči, žulje ali izcejanje na koži ali/in na lasišču, priporočamo, da se posvetujete z zdravnikom.

Hranite izven dosega otrok. Preprečite kontakt izdelka s kožo in očmi. Ne uporabljajte za barvanje trepalnic ali obrvi. Pri stiku z očmi takoj izplaknite z veliko količino vode. Če nosite kontaktne leče, jih dajte ven pred izpiranjem. Uporabljajte rokavice, ki so del paketa. Po uporabi izdelka lase temeljito oplaknite. Pripravo in nanos izdelka naredite le v dobro prezračenih prostorih. Ne vdihavajte, ne zauživajte. Glede občutljivosti vaše kože se posvetujte s svojim zdravnikom. Ne uporabljajte za barvanje brade in brk, ali za druge namene razen barvanja las. Izogibajte se odvečnega kontakta izdelka s kožo. Po preparaciji las, trajni ondulaciji ali dolgotrajnem ravnanju las počakajte minimalno 14 dni, preden boste uporabljali izdelek. Ne uporabljajte za lase barvane s kano ali z neposrednimi barvami.

Sledite navodilom za uporabo.

Lastnosti

Aktivne snovi
vitamin E
Uporaba
Barvanje las doma

O blagovni znamki L’Oréal Paris

Zgodovina kozmetike L’Oréal Paris se je začela leta 1907, ko je talentirani kemik Eugène P. L. Schueller ustvaril inovativno barvo za lase, ki jo je poimenoval „Oréale“. Zaznala je velik uspeh, ki je Eugèna spodbudil k naslednjemu raziskovanju. Leta 1939 je ustanovil podjetje L’Oréal Paris, ki se je poleg lasne kozmetike začelo osredotočati tudi na negovalno in dekorativno kozmetiko. Trenutno blagovna znamka L’Oréal Paris velja za svetovnega liderja na področju lepote.

Filozofija L’Oréal Paris je enostavna – ponujati strankam maksimalno učinkovite izdelke za dostopne cene. Kreme, šampone, make-upe in druge izdelke blagovne znamke L’Oréal Paris razvijajo na osnovi najbolj modernih znanstvenih spoznanj in v njihovi sestavi boste našli samo sestavine najvišje kakovosti.

Kozmetika L’Oréal Paris se odlikuje po nekompromisni kakovosti in bogati ponudbi, ki spremlja ženske in moške skozi vse faze njihovega življenja.

Recenzija L’Oréal Paris Préférence