Blond barva za lase

Najbolj prodajani

Ali vas mika svetla barva las? Odločite se za blond barvo za lase! Za vas smo izbrali široko ponudbo blond barv za lase s celo vrsto enkratnih odtenkov. Od platinasto blond, do pepelnate in temno blond – za popolno spremembo zadostuje, da si izberete pravi odtenek, poživite naravnega ali pa prekrijete prve sive lase.

Komu pristajajo blond lasje? Izberite pravi odtenek

Sijoči blond lasje pristajajo vsakomur, ki je bil svetlolasec kot otrok, vendar lahko pravi blond odtenek zase najde prav vsakdo. Vedno upoštevajte odtenek kože in barvo oči ter se, če niste prepričani, glede pravilne barve posvetujte s strokovnjakom. Tako se boste izognili morebitnemu spodrsljaju in nepotrebnemu ponovnemu barvanju. Če so vaši naravni lasje temni, ne pozabite na kakovosten pripravek za razbarvanje las.

Si ne želite spremembe, ampak želite samo poživiti barvo? Uporabite obstojno blond barvo v podobnem odtenku ali hranilne barvne maske s pigmentom, ki še dodatno okrepijo vaše lase.

Ne pozabite na nego za blond lase

Za vaše lase skrbite z ljubeznijo in jih skrbno negujte. Kupite si šampon za blond lase za odstranjevanje neželenih rumenih tonov, in preglejte pravila za nego blond las ter uživajte v zdravih in lepih laseh!