Modra barva za lase

Modra barva za lase

Pokažite, da ste upornik po duši. Modra je sicer najbolj priljubljena barva na svetu, vendar pa je na laseh ne srečamo tako pogosto. Dajte modri priložnost in preizkusite, kako pristaja vašim lasem! Naenkrat se vam bo ponudilo ogromno možnosti, o katerih doslej niste niti sanjali. S kombinacijo modre barve za lase in kakovostnega pripravka za beljenje las boste delali čudeže!

Kateri odtenek vam najbolj pristaja? Temno modra barva za lase je odlična izbira za temnolaske. Lahko si pobarvate celo dolžino las ali pa se osredotočite samo na posamezne pramene ali konice. V svetlo modro barvo za lase se bodo zaljubile blondinke. Samo predstavljajte si fin prehod z blond las na modre konice!

Modri lasje kot preizkus?

Ali želite preizkusiti modro barvo samo za večerno zabavo ali poletni festival in se nato vrniti k prvotni barvi las? Za trenutek bodite kot Katy Perry ali Demi Lovato, ki sta že preizkusili modro! Vzemite modro pršilo za lase ali drugo pralno barvo za lase in uživali boste v lepo pobarvanih laseh, ki ste si jih že dolgo želeli.