Preliv za lase

Poživite barvo svojih las ali pa jim za nekaj tednov podarite nov videz! Zahvaljujoč prelivu za lase bo barva vaših las sijoča, lasje pa ne bodo po nepotrebnem poškodovani.

Kaj je to preliv za lase?

Preliv za lase ali polobstojna barva za lase je vrsta začasne barve za lase, saj njeni barvni pigmenti ne prodirajo globoko v lasno vlakno, ampak ostanejo na površini in se postopoma spirajo. Prelivi imajo srednjo prekrivnost in srednje dolgo obstojnost.

Kdaj raje uporabiti preliv kot pa obstojno barvo za lase?

  • Če si želite krajšo spremembo barve za posebno priložnost.
  • Če želite poživiti svojo trenutno barvo las in doseči naravni videz.
  • Če razmišljate o novi barvi, ki jo želite preizkusiti samo za nekaj tednov.
  • Če želite, da se barva naravno spira in se vam na lasišču ne pojavi očiten narastek.
  • Če želite za lase bolj nežno in prijazno rešitev, kot pa jo ponuja obstojna barva za lase.

Kako dolgo zdrži preliv za lase?

Preliv za lase zdrži približno 4 do 15 pranj, kar pomeni, da se spere v nekaj tednih. Če iščete barvo, ki jo želite samo preizkusiti in se spere še prej, potem se odločite za pralne barve za lase.

Kakšno polobstojno barvo za lase izbrati?

Z barvnimi prelivi vam ne bo dolgčas! S priljubljenim rožnatim prelivom za lase boste zvezda vsakega poletnega festivala ali dopusta. Z modrim ali vijoličnim prelivom za lase boste vedno izstopali iz množice. Vendar pa si zapomnite, da barvni preliv najbolje prime na blond laseh, na temnih laseh barva morda ne bo optimalna.

Če pa se raje držite klasike, poživite svoje lase s polobstojno barvo v barvnem odtenku, podobnem obstoječi barvi vaših las. Glede na svojo trenutno barvo si izberite rdečkast, črn, rjav ali blond preliv za lase, ki lasem doda sijoč videz.

Na notino.si najdete profesionalne prelive za lase in polobstojne barve za domačo uporabo. Izbirajte iz ponudbe najboljših prelivov za lase L´Oréal Paris, Garnier ali Inebrya in uživajte v novem videzu.