Olaplex

Domača nega

Kozmetiko za lase OLAPLEX si lahko privoščite v udobju svojega doma. Del OLAPLEX domače nege je nega za podaljšanje obstojnosti šampona OLAPLEX No.3, šampon OLAPLEX No.4 in balzama OLAPLEX No.5. Vsi ti izdelki vsebujejo učinkovino OLAPLEX, ki kot edina rekonstruira disulfidne vezi las. Rezultat so močni, zdravi in sijoči lasje, ki se ne lomijo in ne cepijo.

celotno besedilo skrij besedilo

Profesionalna nega

Nega las OLAPLEX zagotavlja odpravljanje poškodb las med kemičnimi posegi. OLAPLEX No. 1 Bond Multiplier in OLAPLEX No. 2 Bond Perfector se dodajata vsaki kemični obdelavi. Lahko se uporabljata tudi kot intenzivna negovalna kura OLAPLEX Rebuild Treatment, ki zagotovi 100-% regeneracijo las.
 
Profesionalna linija OLAPLEX je namenjena samo frizerjem (profesionalcem). Uporaba teh pripravkov zahteva poznavanje frizerskih postopkov za doseganje želenih rezultatov.

celotno besedilo skrij besedilo

Blagovna znamka Olaplex je popolnoma izvirna kozmetika za lase. Z njeno pomočjo  preprečite poškodbe las med barvanjem. Gre za edinstveno kemijsko formulo, ki lahko pomnoži in obnovi pretrgane disulfidne vezi. Barvanje las še nikoli ni bilo varnejše!

Ustanovitelja Olaplexa sta Dr. Eric Pressly in dr. Craig Hawker, vodilna svetovna strokovnjaka na področju materialov in kemije. Skupaj sta izumila kemično sestavino, ki  brez silikonov in mineralnih olj obnavlja porušene vezi v laseh med in po kemični obdelavi.

Lahko rečemo, da je Olaplex trajno posegel v frizersko industrijo. To blagovno znamko zanesljivo uporabljajo številni frizerski saloni, ki so ponosni na kakovost dobavljenih izdelkov in na kakovost svojega dela.