Preskoči na glavno vsebino

Sesderma

O blagovni znamki Sesderma

Sesderma je inovativna dermokozmetika, katere izdelki so postavljeni na odkritjih svetovne dermatologije in genokozmetike. Ta španska blagovna znamka določa trende v sodobni negi kože, njeni izdelki so v največji možni meri učinkoviti in je prejemnica mnogih prestižnih priznanj.

 

Zgodba blagovne znamke Sesderma se je začela pisati leta 1989, ko jo je ustanovil svetovno priznani dermatolog dr. Gabriel Serrano. Zdaj je kozmetika Sesderma v ponudbi v skoraj 60 državah po vsem svetu, njeni izdelki pa so priznani tako med uporabniki kot med strokovnjaki. Družba Sesderma je kot ena od prvih predstavila dermokozmetiko z revolucionarno nanotehnologijo, ki aktivnim snovem omogoča, da pronicajo v najgloblje plasti kože. 

K najbolj priljubljenim linijam blagovne znamke spadata Sesderma C-Vit in Sesderma Azelac, pa tudi Sesderma maska, Sesderma piling in Sesderma gel za obraz in telo Sesderma Salises. Pozornosti je vredno tudi čistilno mleko Sesderma Hidraderm Facial ali Sesderma SPF 50 pripravki za sončenje.

celotno besedilo skrij besedilo