Preskoči na glavno vsebino

Urban Decay

Urban Decay

Kozmetika Urban Decay je kot ustvarjena za ekstravagantno ličenje s ščepcem provokacije. Za to kalifornijsko blagovno znamko stoji Wende Zomnir, velika ljubiteljica kozmetike in športa. Wende prav vsak izdelek osebno testira pri svojih priljubljenih aktivnostih – deskanju, surfanju in hot jogi, s čimer se prepriča, da ličila Urban Decay zdržijo tudi v najbolj ekstremnih pogojih.

Zgodba Urban Decay se je začela pisati v prvi polovici devetdesetih let, ko so na trgu s prestižno kozmetiko prevladovale rožnata, rdeča in bež. Takrat je ta blagovna znamka prišla na dan s popolnim nasprotjem in predstavila odtenke, ki so črpali navdih iz negativnih plati življenja v mestu ter nosili provokativna imena, kot so Roach (ščurek), Acid Rain (kisel dež), Rust (rja) in Oil Slick (oljni madež).

Med najbolj priljubljene izdelke blagovne znamke spada legendarna paleta Urban Decay Naked, polna nevtralnih odtenkov, s pomočjo katerih pričarate brezhibno naravno ličenje ali vodoodporen make-up Urban Decay All Nighter, ki zdrži celo noč. Potrebno je omeniti še Urban Decay šminko Vice Lipstick z bogato izbiro odtenkov ali maskaro Urban Decay Perversion, ki kar najbolj poudari trepalnice.

celotno besedilo skrij besedilo