Wilkinson SwordBeauty Eyebrow Shaper britev za obrvi

6×
Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper britev za obrvi
Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper britev za obrvi
Akcija
3 kos
3,90

Koda: SWO02089 | Na zalogi
1
DPD
četrtek 23. 9. 2021

Opis Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper

Dajte svojim obrvem preprosto popolno obliko. Britev za obrvi Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper omogoča zelo natančno rokovanje in odstranitev tudi najnežnejših dlačic. Z visokokakovostnim rezilom boste odstranili tudi odmrle dele kože in tako poskrbeli za povsem gladek videz.

Lastnosti:

  • omogoča natančno oblikovanje obrvi
  • odstranjuje tudi zelo nežne dlačice na obrazu
  • gladi kožo z odstranjevanjem odmrlih celic
  • zaščitni elementi na rezilu zagotavljajo varno uporabo
  • praktična velikost in zaščitni pokrovček omogočata uporabo kjerkoli
  • kožo naredi povsem gladko

Navodilo za uporabo:
Po potrebi kožo najprej zmehčajte s kremo ali gelom za britje. Pred uporabo britve za obrvi Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper kožo vedno napnite. Britev hranite varno spravljeno v zaščitnem pokrovčku.

O blagovni znamki Wilkinson Sword

Začetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

Recenzija Wilkinson Sword Beauty Eyebrow Shaper2