Preskoči na glavno vsebino

Alfaparf Milano

O blagovni znamki Alfaparf Milano

 Kadar lepota priznava nov slog – Alfaparf Milano je profesionalna lasna kozmetika s pravo italijansko izbranostjo. Pozitivna energija, navdušenje in perfekcionizem se prenašajo v vse, kar blagovna znamka ustvarja. Izdelki Alfaparf so tako kombinacija izkušenj, ustvarjalnosti in nezamenljivega italijanskega okusa.

 

Lasje so njihova strast, obsedenost in življenjsko prepričanje. Lasni strokovnjaki v podjetju Alfaparf si ne mislijo, da so najpomembnejši, mislijo pa, da je najpomembnejše to, kar delajo. In tako se lahko pohvalijo s tem, da že več kot 35 let vse delajo sami – od začetne recepture preko testiranja do same izdelave. In vse, kar o lepoti las vedo, strastno in požrtvovalno delijo.

Linija izdelkov Alfaparf Semi di Lino vam ponudi rešitev za suhe, slabe in poškodovane lase, pa tudi za nečisto lasišče. Preprosta osnova nege je šampon Alfaparf, ki vaše kodre pripravi na nadaljnjo nego. Če svojim lasem želite privoščiti res izjemno doživetje, preizkusite kolekcijo Alfaparf Keratin Therapy s keratinskim kompleksom.

celotno besedilo skrij besedilo