Parfumi Amouage

Amouage

Amouage je luksuzna parfumarska hiša, ki je znana po svojih prvovrstnih parfumih, v sestavi katerih najdete samo najbolj kakovostne sestavine iz vsega sveta. V tvorbi te luksuzne blagovne znamke se vzhod srečuje z zahodom, tradicionalna arabska umetnost pa s sodobnimi inovacijami.

 

Zgodovina blagovne znamke Amouage se je začela pisati leta 1983 v sultanatu Oman, značilnosti katerega so opazne v vsakem parfumu Amouage. Vse dišave so mešane ročno, iz skrbno izbranih, dragocenih sestavin, ki skupaj ustvarjajo zanimive kontraste in elegantne harmonične kombinacije. Rezultat je dolgoobstojna dišava s kapljico patine, ki vas ovije kot luksuzen svileni šal.

Preizkusite parfume Amouage na lastni koži in se prepričajte o njihovi brezkonkurenčni kakovosti in o popolni rokodelski obdelavi. Med najbolj priznane med njimi spadajo Amouage Reflection, Gold, Jubilation, Epic, Dia, Honour in Interlude, ki so skozi čas po pravici postali ikone parfumarstva.

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani

O blagovni znamki Amouage

Luksuzne dišave Amouage odlikujeta izjemna edinstvenost in značilna eleganca. Neodvisna blagovna znamka teh razkošnih nišnih parfumov ima danes sedež v Londonu, toda njene korenine segajo daleč na Bližnji vzhod.

Amouage navdih črpa iz bogate in raznolike dediščine svojega kraja nastanka – sultanata Oman. Blagovno znamko je leta 1983 ustanovilo njegovo veličanstvo Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, član omanske kraljeve družine, ki je želel oživeti slavo arabskih dišav. Filozofija blagovne znamke je ustvarjati parfume resnično umetniške vrednosti. Amouage strogo izbira le najkakovostnejše eksotične sestavine, med katere sodi srebrno kadilo iz Omana, edinstvena omanska vrtnica ali mira.

Nišni parfumi Amouage so proizvedeni v južnofrancoskem Grassu, ki velja za svetovno prestolnico parfumov in zagotavlja garancijo za najvišje standarde. Od tod dišave potujejo v proizvodnjo v Omanu, kjer približno dva meseca poteka maceracija sestavin. Pred odpošiljanjem prestanejo vsi parfumi Amouage najstrožjo kontrolo kakovosti, pakirajo pa se skoraj izključno ročno.