Preskoči na glavno vsebino

Prikazovanje cen pri izdelkih

To ceno svetuje dobavitelj izdelka.

Gre za ceno, ki nam jo dobavitelj svetuje kot končno ceno blaga. Dobavitelj je lahko denimo proizvajalec ali distributer blaga. Informacije o cenah se trudimo čim pogosteje posodabljati. To naredimo vsaj enkrat letno, da so podatki o priporočeni maloprodajni ceni vedno aktualni.

Cena, priporočena od dobavitelja in preračunana iz tuje valute. 

Gre za ceno, ki nam jo dobavitelj svetuje kot končno ceno blaga. Dobavitelj je lahko denimo proizvajalec ali distributer blaga. Informacije o cenah se trudimo čim pogosteje posodabljati. To naredimo vsaj enkrat letno, da so podatki o priporočeni maloprodajni ceni vedno aktualni. Ta cena je preračunana iz druge valute katere od držav članic EU ali iz druge valute tretjih držav po tečaju, veljavnem na dan posodobitve.

Najvišja cena, po kateri smo izdelek prodajali v zadnjih dveh letih. 

Gre za najvišjo ceno, ki jo je izdelek na Notinu dosegel v zadnjih dveh letih. Za naše stranke je to koristen referenčni pokazatelj, s katerim jih varujemo pred zavajajočimi ali umetno ustvarjenimi akcijami. 

Kadar prikazujemo ceno, ki jo je priporočil dobavitelj, ceno, ki jo je priporočil dobavitelj in je preračunana iz tuje valute, ali najvišjo ceno, po kateri smo izdelek v zadnjih dveh letih prodajali, prikažemo tudi razliko v odstotkih glede na aktualno ceno, ki jo pri nakupu izdelka označujemo kot ugodno.

Najnižja cena, po kateri se je izdelek prodajal v zadnjem mesecu. 

To je najnižja možna cena, po kateri ste lahko kupili ta izdelek na Notinu v zadnjih 30 dneh pred začetkom te akcijske ponudbe/totalnega znižanja. Izdelek, pri katerem to ceno prikazujemo, je lahko bil v minulem obdobju vključen tudi v kampanjo, pri kateri je bilo mogoče uveljaviti kupon za popust.