Preskoči na glavno vsebino

L'Oréal Professionnel Serie Expert

Vaša priljubljena Serie Expert v novi embalaži! 

Razvita od profesionalcev za vse, ki obožujejo profesionalno nego las. Izkušeni znanstveniki so z roko v roki z najboljšimi frizerji na svetu razvili nego za lase Serie Expert.

Zdaj še bolj profesionalna, sodobna in trajnostna.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

So vaši lasje poškodovani in suhi in premišljujete o tem, kako jim dati vse, kar jim manjka?
Linija Serie Expert Absolut Repair za takojšnjo obnovo površine in obnovo las vsebuje izvlečke iz žitnih beljakovin in zlate kvinoje. Poškodovana lasna površina je takoj preoblikovana, lasje so mehki, sijoči in lahki na dotik.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Želite obdržati dolžino las, imate pa oslabljene in stanjšane konice?
Potem je Serie Expert Pro Longer pravšnja za vas. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Želite, da bi končni učinek vaše nove barve in balayagea zdržal čim dlje perfekten, tako kot takoj po prihodu iz salona?
Preizkusite 2-fazni domači protokol profesionalne linije Serie Expert Metal Detox, ki zagotovi stabilno očiščenje in zaščito las proti nalaganju kovinskih delcev po kakršnemkoli barvanju, balayageu ali po posvetljevanju. Tako ohranja sijočo in intenzivno svetlečo barvo. Metal Detox obenem zagotavlja zaščito barve proti UV sevanju, celo tudi pri najbolj občutljivih barvah in odsevih.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Iščete pravo nego za svoje blond lase?
Izdelki Serie Expert Blondifier poskrbijo za sijaj barve in lesk vaših blond las. 
Za nego po meri svojih blond las je pomembno, da veste, kakšen finalni videz si želite. Po posvetu s frizerjem izberite barvo, balayage ali posvetlitev, in se dogovorite, ali želite imeti lase v bolj toplih ali hladnih odtenkih. Temu bi morala ustrezati tudi nega las doma. 

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Barvani lasje potrebujejo profesionalno nego, da bodo ohranili svoj lesk, sijaj in globino tudi v dolžinah, ki so najbolj nagnjene k izpiranju. To je lahko povzročeno z nezadostno nego ali tudi s poroznostjo samih las.