L'Oréal Professionnel Serie Expert

Vaša priljubljena Serie Expert v novi embalaži! 

Razvita od profesionalcev za vse, ki obožujejo profesionalno nego las. Izkušeni znanstveniki so z roko v roki z najboljšimi frizerji na svetu razvili nego za lase Serie Expert.

Zdaj še bolj profesionalna, sodobna in trajnostna.

L'Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

So vaši lasje poškodovani in suhi in premišljujete o tem, kako jim dati vse, kar jim manjka?
Linija Serie Expert Absolut Repair za takojšnjo obnovo površine in obnovo las vsebuje izvlečke iz žitnih beljakovin in zlate kvinoje. Poškodovana lasna površina je takoj preoblikovana, lasje so mehki, sijoči in lahki na dotik.

Lase si lahko v življenju poškodujete, pa najsi bo to kemično ali mehansko. V vsakem primeru potrebujejo globinsko nego, ki je sestavljena iz nekaj korakov: 
> Izbira regeneracijskega šampona, ki obnovi površino las in jih reši nečistoč brez obremenitve in z občutkom lahkosti. 
> Pravilna izbira globinsko negovalnih izdelkov za bolj odporne, mehkejše in bolj sijoče lase. 

NASVET
: Poškodovane lase je dobro negovati tudi z ustreznimi izdelki brez spiranja, na primer z olji. Lasem dajejo sijaj, jih hranijo in lajšajo česanje.

 
 
 

celotno besedilo skrij besedilo

L'Oréal Professionnel Serie Expert Pro Longer

Želite obdržati dolžino las, imate pa oslabljene in stanjšane konice?
Potem je Serie Expert Pro Longer pravšnja za vas. 

Kako negovati lase, stanjšane in občutljive po dolžinah?
> Šampon Pro Longer, ki obnavlja dolžine, je prva izbira, če čutite, da so konice vaših las oslabljene, ne želite pa striči las.
> Maska je primerna za izrazito občutljive lase. Daje moč, polnost in bolj čvrst videz.
> Nega za obnovo dolžin pomaga takoj obnoviti lasno vlakno, lasje pa so tako močnejši in bolj sijoči po vsej svoji dolžini.

NASVET: Za takojšnjo zapolnitev konic preizkusite koncentrirano nego Pro Longer za doma, ki se osredotoča na najbolj občutljive predele lasnega vlakna.

 

celotno besedilo skrij besedilo

L'Oréal Professionnel Serie Expert Metal Detox

Želite, da bi končni učinek vaše nove barve in balayagea zdržal čim dlje perfekten, tako kot takoj po prihodu iz salona?
Preizkusite 2-fazni domači protokol profesionalne linije Serie Expert Metal Detox, ki zagotovi stabilno očiščenje in zaščito las proti nalaganju kovinskih delcev po kakršnemkoli barvanju, balayageu ali po posvetljevanju. Tako ohranja sijočo in intenzivno svetlečo barvo. Metal Detox obenem zagotavlja zaščito barve proti UV sevanju, celo tudi pri najbolj občutljivih barvah in odsevih.

Kako deluje protokol Metal Detox?
> Kremni šampon Metal Detox skrbno očisti lase in odstranjuje naložene kovinske delce.
> Maska Metal Detox ščiti lasno vlakno pred skladiščenjem kovinskih delcev. Lasje so takoj opazno bolj gladki, mehkejši in bolj poživljeni. 

celotno besedilo skrij besedilo

L'Oréal Professionnel Serie Expert Blondifier

Iščete pravo nego za svoje blond lase?
Izdelki Serie Expert Blondifier poskrbijo za sijaj barve in lesk vaših blond las. 
Za nego po meri svojih blond las je pomembno, da veste, kakšen finalni videz si želite. Po posvetu s frizerjem izberite barvo, balayage ali posvetlitev, in se dogovorite, ali želite imeti lase v bolj toplih ali hladnih odtenkih. Temu bi morala ustrezati tudi nega las doma. 

Primerna nega za blond in posvetljene lase:
> Če želite skrbeti za hladne odseve svoje blond barve, si izberite šampon in nego z nevtralizacijskimi vijoličastimi pigmenti za odstranitev neželenih rumenih odtenkov. 
> Če je vaš cilj obnovitev površine in hranjenje vaših naravnih blond ali posvetljenih las, izberite posvetlitveni šampon in nego. 

celotno besedilo skrij besedilo

L'Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color

Barvani lasje potrebujejo profesionalno nego, da bodo ohranili svoj lesk, sijaj in globino tudi v dolžinah, ki so najbolj nagnjene k izpiranju. To je lahko povzročeno z nezadostno nego ali tudi s poroznostjo samih las. 

 

Primerna nega za barvane lase: 
> Podaljšajte lepoto in sijaj svoje barve z izbiro ustreznega šampona, ki barvo ščiti pred bledenjem in lase pred poškodbami. 
> Ne pozabite tudi na to, da daljši kot so lasje, bolj so občutljivi, zato je primerno zanje skrbeti z izborom ustreznih izdelkov. Tako boste lasem dali mehkobo, sijaj in jih zaščitili od korenin do konic. 

NASVET
: Popolno nego za svoje barvane lase dopolnite tudi z izdelki brez spiranja, ki poudarijo zaključni rezultat in tako pomagajo ohraniti globino barve kot iz salona.

 
 

celotno besedilo skrij besedilo

Najbolj prodajani