Odstranjevalec laka za nohte

Najbolj prodajani

Kako izbrati kakovosten odstranjevalec za nohte

Uporabite kakovosten odstranjevalec za nohte, ki ne poslabša nohtov, hkrati pa odstrani vse ostanke laka. Izberite takšnega, ki vsebuje sestavine za nego in uživajte v dolgih ter negovanih nohtih. Na notino.si najdete široko ponudbo, iz katere si izberite najboljši odstranjevalec laka za nohte.

Odstranjevalec laka z acetonom ali brez?

Odstranjevalec laka z acetonom lahko izsuši nohte in tako povzroči plastenje ter lomljenje. Hkrati pa je bistveno bolj učinkovit kot odstranjevalec laka brez acetona, predvsem pri odstranjevanju barvnega laka z bleščicami ali z drugimi bolj grobimi delci. Vseeno odstranjevalca laka z acetonom ne uporabljajte prepogosto in raje posezite po odstranjevalcu laka brez acetona.

Namig: Za posebej odporne gel lake uporabite poseben odstranjevalec za gel nohte ali čisti aceton za gel nohte.

Lastnosti odstranjevalca laka za nohte

Poleg tega, da bo odstranjevalec laka odstranil lak za nohte, lahko nohte tudi nahrani. Izberite si takšnega, ki vsebuje na primer:

  • keratin,
  • vitamine A, E, F,
  • arganovo olje,
  • mandljevo olje.

Če pa boste uporabili odišavljen odstranjevalcu za nohte, se lahko veselite prijetne arome, ki je pravo nasprotje neprijetne dišave odstranjevalca za nohte.

Po odstranitvi klasičnega ali gel laka ne pozabite na dodatno nego nohtov, ki vključuje vlažilna sredstva in olja, ki nahranijo nohtno luno, prav tako pa ne pozabite na redno striženje in oblikovanje nohtov.