Preskoči na glavno vsebino

OPI

OPI

Prelepi odtenki, odlična obstojnost, preprost nanos. To so legendarni laki za nohte OPI, s katerimi tudi doma pričarate manikiro kot iz profesionalnega salona.

Blagovno znamko OPI je leta 1981 v ameriškem Los Angelesu ustanovil George Schaeffer. Najprej je šlo za podjetje, ki je izdelovalo dentalne materiale. Ni pa trajalo dolgo, ko je George Schaeffer opazil podobnost med materiali, ki se uporabljajo v dentalni in nohtni industriji, kar ga je spodbudilo k razvoju prvega akrilnega sistema. Prvi akrilni lak OPI je bil namenjen nohtnim salonom, vendar pa so skozi leta laki OPI našli pot tudi do domače kozmetične opreme žensk po vsem svetu.

Laki OPI so navdušili tudi zvezde, kot so Serena Williams, Katy Perry, sestri Kardashian, Gwen Stefani in Mariah Carey, in zagotovo bodo navdušili tudi vas. Zadostuje, da si izberete v neskončni količini prelepih odtenkov. Bo to lak OPI za nohte OPI Infinite Shine, OPI GelColor ali lak OPI z originalnim poimenovanjem OPI Bubble Bath, OPI Funny Bunny, OPI Fiji Collection ali na primer elegantni OPI lak za nohte France Collection?

celotno besedilo skrij besedilo