Gucci Intense Oudparfumska voda uniseks

1×
Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks
Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
90 ml
108,90

Koda: GUC1893 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Odkrijte novo dišavo Bloom Ambrosia di Fiori od Gucci. Ob nakupu parfumov te blagovne znamke nad 59 € boste zdaj prejeli ogledalce kot darilo in brezplačno dostavo.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 26. 11. 2019
  • Opis parfuma
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis parfuma Gucci Intense Oud
Sestava

Parfumska voda Gucci Intense Oud je nenavadno čutna dišava, ki povzroča zasvojenost in v katero se zaljubite vi in tudi vaša okolica!

  • orientalska dišava
  • uniseks dišava – za moške in za ženske
  • za vsakdanjo uporabo, pa tudi za posebne priložnosti

Sestava

Zgornje note
malina, hruška, žafran
Srčne note
bolgarska vrtnica, cvet pomarančevca
Bazne note
agarovina, pačuli
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Intense Oud