Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks

1×
Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks
Gucci Intense Oud parfumska voda uniseks
Brezplačna dostava
90 ml
103,20

Koda: GUC1893 | Na zalogi
1
Darilo za vas
On nakupu parfumov nad 45 € si v košarici za darilo izberite Notino Safety Kit ali Notino Travel Kit.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 9. 8. 2021

Opis Gucci Intense Oud
Sestava

Kadarkoli si boste zaželeli nekaj prestiža s ščepcem razkošnosti, vas bo popolnoma zadovoljila parfumska voda Gucci Intense Oud. Bogata aroma te dišave je odličen dodatek za elegantnega moškega ali žensko. Prepustite se njeni zapeljivi dišeči sestavi, v katero se boste zaljubili že na prvo poduhanje.

  • intenzivna orientalska dišava
  • za ženske in moške z izbranim okusom
  • primerna predvsem za večer in v hladnem vremenu

Sestava dišave:
Intense Oud v sebi na popoln način kombinira zelo čutne in očarljive primesi. Usnjeni akordi se nežno prepletajo s toplimi lesnimi elementi, jantarjem in različnimi tipi kadila. Celotno sestavo spremljajo nepozabne note agarovine, ki je v svetu parfumov zelo draga in cenjena sestavina.

Sestava

Sestava
usnje, jantar, kadilo, agarovina, lesne note, olibanum
Vrsta dišave
orientalske

O blagovni znamki Gucci

Napredna, inovativna in vodilna – blagovna znamka Gucci oblikuje svet mode že skoraj sto let. Njeni modni in eklektični izdelki predstavljajo vrhunec italijanske obrtniške znanosti in so po svoji kakovosti in poudarku na detajle nepremagljivi. 

Na začetku vsega je leta 1921 stal nevpadljiv mož Guccio Gucci, ki je odprl usnjarsko delavnico. Zagotovo ga takrat ni niti prešinilo, da je ravnokar dal ime modni legendi, ki bo nekoč osvojila svet.

Danes blagovna znamka Gucci ne sije le na modnih brveh, svoje kolekcije je razširila z drugimi modnimi dodatki, pa tudi s kozmetiko in parfumi. Med najbolj znane zagotovo spadata aromatična dišava za moške Gucci Guilty ali romantična cvetlična dišava za ženske Gucci Bloom.

Po viziji sedanjega ustvarjalnega direktorja Alessandra Micheleja je blagovna znamka Gucci na novo definirala luksuz za 21. stoletje in učvrstila svojo pozicijo ene najbolj iskanih modnih hiš na svetu.

Recenzija Gucci Intense Oud1