Sensodyne Pro-Namel Daily Protectionpasta za krepitev zobne sklenine za vsakodnevno uporabo

1×
Sensodyne Pro-Namel Daily Protection pasta za krepitev zobne sklenine za vsakodnevno uporabo
Sensodyne Pro-Namel Daily Protection pasta za krepitev zobne sklenine za vsakodnevno uporabo
75 ml
3,20

Koda: SES0244 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 24. 2. 2020
  • Opis izdelka
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Opis izdelka Sensodyne Pro-Namel Daily Protection

Opis:

Zobna pasta Sensodyne Pro-Namel je odličen pomočnik v boju proti poškodovani zobni sklenini. Slabitev zobne sklenine muči že skoraj vsakega od nas. Tega povzroča več dejavnikov. Večina hrane in napitkov vsebuje kisline, ki sklenino slabijo. Naslednji problem, ki negativno vpliva na zobno sklenino, je visoka abrazivnost zobnih past. Zobna pasta Sensodyne Pro-Namel ima nizko abrazivnost in zato se ni treba bati poškodovanja zobne sklenine. Zahvaljujoč njeni konsistenci zobe lahko čistite kar štirikrat na dan. Zobna pasta Sensodyne zagotavlja zaščito proti zobni gnilobi. Njena prijetna lastnost je tudi svež okus.

Učinki:

  • krepi zobno sklenino
  • osveži
  • preprečuje tvorbo zobne gnilobe
  • odpravlja zadah iz ust

Sestava:

  • natrijev fluorid – deluje proti nastanku zobne gnilobe

Navodilo za uporabo:

Zobno pasto Sensodyne Pro-Namel lahko uporabljate kar štirikrat na dan. Pasto nanesite na zobno ščetko v velikosti grahu in nato zobe temeljito očistite. Nato usta izplaknite z vodo.

O blagovni znamki Sensodyne

Kozmetika Sensodyne | Sensodyne – le najboljše za občutljive zobe. Sensodyne je blagovna znamka izdelkov za ustno higieno, ki se osredotoči na stranke z občutljivimi zobmi. Prva zobna pasta Sensodyne z visoko vsebnostjo klorida, ki zagotavlja omrtvelost, je bila uvedena na trg leta 1961 v Združenih državah Amerike in je pomenila resničen napredek pri negi prekomerno občutljivih zob.
Občutljivi zobje predstavljajo zelo razširjen problem, ki lahko povzroča nevšečnosti. Človek z občutljivimi zobmi trpi pri porabi nekaterih napitkov in hrane, včasih jih sploh ne more zauživati. Občutljivost povzroča izpostavljen dentin, ki ga po navadi ščiti sklenina. Ko pride do kontakta z nečim izrazito vročim, hladnim, sladkim ali kislim, nastane draženje živčnih končičev, ki povzroča kratko, ostro bolečino.
Kalijev klorid, ki ga vsebujejo paste blagovne znamke Sensodyne, prodira k živčnim končičem in zmanjšuje razdraženje živcev. Stroncijev klorid hkrati mehanično maši cevke v dentinu, tako da dražljaji ne pridejo v stik z občutljivim živcem
S strani strokovnjakov cenjena blagovna znamka Sensodyne ponuja široko paleto posebnih zobnih past, med katere spada Repair & Protect, ki ozdravlja oslabljena mesta na zobeh, Rapid, ki prinaša olajšanje bolečine občutljivih zob do 60 sekund ali Sensodyne Pronamel, ki ščiti zobno sklenino pred jedkanjem s kislinami. Ponudbo dopolnjujejo še ustne vode, zobne krtačke in nitke najvišje kakovosti. Sensodyne prinaša kompleksno nego za končanje vašega trpljenja z občutljivimi zobmi.

Recenzija Sensodyne Pro-Namel Daily Protection