Artdeco Camouflage Cream

lopatica za korektor

Artdeco Camouflage Cream lopatica za korektor
Artdeco Camouflage Cream lopatica za korektor
5,5 ml
1,90

Koda: ART1649 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Artdeco Camouflage Cream
5,5 ml | 1,90

Opis izdelka Artdeco Camouflage Cream

Opis:

Artdeco Camouflage lopatica za korektor ponuja profesionalno nego in omogoča profesionalno nabiranje in mešanje korektorja. Z njo je delo s korektorjem higiensko in praktično! Artdeco Camouflage lopatica za korektor je namenjena za magnetno dozico, zahvaljujoč kateri lahko kombinirate in zamenjate svoje priljubljene odtenke korektorjev, senčil in rdečil.

Navodilo za uporabo:

Z lopatico zajemite korektor in ga namešajte na zgornji strani roke. Po nanosu lopatico sperite z vodo.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.