Artdeco Make-up Base

podlaga za make-up proti staranju

Artdeco Make-up Base podlaga za make-up proti staranju
Artdeco Make-up Base podlaga za make-up proti staranju
15 ml
13,40

Koda: ART1618 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Artdeco Make-up Base
15 ml | 13,40

Opis izdelka Artdeco Make-up Base

Podlaga za make up Artdeco Make-up Base popolnoma zgladi kožo, jo pripravi za nanašanje make upa in zagotavlja daljšo obstojnost ličenja.

Lastnosti:

  • gladi gubice
  • kožo popolnoma pripravi na nanos make upa
  • ima dolgotrajen učinek

Navodilo za uporabo:
Enakomerno in temeljito raznesite. Nato nanesite make up.

Lastnosti

Po prekrivnosti
Lahka
Tip kože
za vse tipe kože
Vodoodporno
no

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.